Dessa tips på vad du ska och inte ska göra för att undvika vanliga misstag som leder till håravfall kommer hjälpa dig att behålla ett vackert sunt hårsvall.

Att Undvika

Skada inte ditt hår med värme och kemikalier

Många gånger orsakas håravfall på grund av saker som sker inne i kroppen, som vitaminbrist eller gener. Dock kan vissa styling tekniker och produkter också påverka växten. Undvik breakage genom att minska användningen av värme och produkter med kemikalier och hårstilar som påfrestar hårsäckarna.

Ignorera inte ovanligt håravfall

Om du märker att du plötsligt tappar mer än vanligt eller att skalliga fläckar håller på att utvecklas, ignorera det inte. Håravfall kan vara tecken på många olika tillstånd som kräver medicinsk behandling, såsom thyroid och autoimmuna tillstånd.

Slösa inte pengar på naturliga kurer du använder hemma mot håravfall

Det är lätt att hitta anonyma anekdoter online som hävdar att lökjuice, aloe vera eller andra naturliga ingredienser är det senaste mirakulösa botemedlet mot håravfall. Tyvärr är det mycket troligt att det endast är slöseri med pengar och tid när det inte finns något vetenskapligt bevis som styrkar det.

Att Göra

Få råd från experter om ditt håravfall

Om du bekymrar dig över ditt håravfall så kommer det hjälpa dig att få råd från experter och även få information om vilka behandlingar du kan välja mellan.Vinci Hair Clinic erbjuder gratis konsultationer för män och kvinnor i deras kliniker världen över.

Gör livsförändringar som är nyttiga för ditt hår

Stress och brist på kost är några av de vanligaste orsakerna för håravfall. Att se till att slappna av,  minska på stressen och äta en balanserad kost, kan göra en riktig skillnad på ditt hår och dess växt,  samt reducera risken för att bli flintskallig.

Använd behandlingar som motverkar håravfall

Vinci Hair Clinic är stolta över att kunna erbjuda ett sortiment av behandlingar som kan hjälpa dig att undvika håravfall. Deras vitamin- och mineraltillskott “Vitruvian Line”, LLLT Laser Keps och PRP terapi fungerar för att ge dig hälsosamt, starkt hår och skydda mot håravfall.

Vad Man ska och Inte ska Göra för att Undvika Håravfall