Från de tidiga åren av hennes valda karriär inom medicin (pediatrik) så har Dr. Susanne Rossler varit driven av sitt behov av att hjälpa andra. Hon är passionerad för att kunna erbjuda vård och uppmärksamhet av högsta klass till patienter och för att jobba med tekniker av microkirurgi.

Från att ha jobbat inom den kirurgiska hårrestaureringsindustrin innan hon anslöt sig till Vinci Hair Clinic så utvecklade hon en hög nivå av kunskap och teknik och även en stor kärlek till sitt arbete. I hennes ögon så är patienten alltid viktigast och att kunna uppnå de bästa resultaten är hennes prioritering.

Den tyskfödde Dr. Rossler kan flytande spanska och engelska och kommunicerar på ett omhändertagande och självsäkert vis. Hon stöttas i sitt arbete av ett erfaret team.

”Under vården och de känsliga händerna hos en fantastisk kirurg, Dr. Susanne Rossler, och hennes team av tekniker så var hela upplevelsen väldigt enkel!” G.W. Patient som behandlades på Vinci Hair Clinic i Malaga.

Efter att ha jobbat i Nordamerika och Asien och efter att ha fått flera medicinska artiklar publicerade, tror hon på att undervisa både sig själv och sina patienter. Hon håller sig alltid á jour med de senaste kirurgiska teknikerna och avancerar inom medicinsk kunskap för att kunna ge sina patienter behandlingar av världsklassiga resultat.

Dr. Rossler utför FUT och FUE-hårtransplantationer med fokus på estetiskt utmärkta resultat genom att särskilt skapa en smickrande design på hårfästen och position. Hennes dedikation till perfektion och öga för detaljer blandas med att hon verkligen bryr sig om att skapa fantastiska, naturliga resultat för sina patienter.