Dr. Roomi är plastikkirurg, specialiserad på hårtransplantationer av alla slag: FUE, FUT, ögonbryn, skägg och kropp. Med yrkeserfarenhet från USA, Storbritannien, Saudiarabien och Dubai (UAE) har han utfört över 2000 hårtransplantationer på olika kliniker i världen.

Dr. Riad Roomi Vinci Hair Clinic

Sedan 1997 är han medlem av ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Han är även certifierad av ABHRS (American Board of Hair Restoration Surgery).

Som expert på återställande behandlingar efter håravfall har Dr. Roomi publicerat artiklar i vetenskapliga journaler inom fältet. Han har också lett en studie i nedfrysning av hårsäckar som presenterades vid ett ISHRS-möte och väckte stort intresse.

Dr. Riad Roomi är fullt registrerad för att utföra plastikkirurgiska behandlingar i Dubai (UAE) och hos GMC (General Medical Council) i Storbritannien, där han i många år verkade och genomförde hårtransplantationer.

Vår rådgivning är gratis och vi garanterar resultat. Börja din resa mot ett heltäckande hår med Vinci Hair Clinic i Dubai med hjälp av vårt kontaktformulär, eller ring oss direkt på +971 4 2989884.