Dr-Luciano-Lovisi

Dr. Luciano Lovisis breda erfarenhet inom dermatologi och kirurgi har gett honom de expertkunskaper som krävs för att utföra förstklassiga hårtranplantationer. Han förstår att de bästa hårtransplantationerna kräver en blandning av medicinsk spetskompetens och estetisk vision för att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Hans mål är att alltid kunna erbjuda sina klienter behandlingar och vård i världsklass.

Dr. Lovisi har själv genomgått en hårtransplantation på Vinci Hair Clinic och har en specialistutbildning i Dermatologi och Kirurgi från UNIFESP:s Skin Institute, där han handleddes av vicerektor Dr. Valeria Petri.

Sin doktorsexamen tog Dr. Lovisi vid Metropolitan University of Santos i São Paulo, och han slutförde sina postdoktorsstudier i dermatologi och kosmetika vid Advanced School of Medical Sciences i Minais Gerais i Brasilien. Det var under denna period som han upptäckte sin passion för estetisk skönhet och hur hårtransplantationer kan ha en så djupgående positiv inverkan på individens liv.

“Håravfall kan påverka ditt välbefinnande något enormt, oavsett om du är man eller kvinna. Jag är glad att jag genom mitt yrke har möjlighet att ge mina patienter inte bara håret, utan även deras självförtroende och självkänsla tillbaka.”

En särskilt viktig aspekt av Dr. Lovisis kompetens är hans ambition att hålla sig à jour med de senaste medicinska utvecklingarna. Han besöker ofta konferenser i Brasilien och utlandet, och han är en medlem av det brasilianska sällskapet Society of Clinical – Surgical Dermatology.