Med en passion för mikro- och plastikkirurgi är den talangfulla Dr. Sebastian expert på återställande behandlingar av håravfall.

Dr Flaviu Sebastian Deme

Utmärkelser från det brittiska sällskapet för kirurgi (Society of General Surgery) och den dermatologiska kongressen (Dermatological Congress) har gjort honom till en eftersökt specialist inom plastikkirurgi och estetisk kirurgi. Det var hans starka intresse för mikrokirurgi som slutligen fick honom att börja med hårtransplantationer. Med hjälp av sin arbetsmoral, sin talang, sitt estetiska sinne och sin känsla för detaljer hjälper Dr. Deme människor som drabbats av håravfall att återfå både självförtroende och självkänsla.

Dr. Flaviu-Sebastian Deme är registrerad hos GMC (General Medical Council) i Storbritannien och arbetade vid St Thomas-sjukhuset i London innan han började arbeta som hårtransplantationskirurg vid Vincis klinik på Harley Street.

Dr. Deme har bred erfarenhet av FUE-behandlingar (Follicular Unit Extraction), FUT-behandlingar (Follicular Unit Transplant), våra kombinerade Vinci Max-procedurer, kroppshårstransplantationer, skäggtransplantationer, återställning av ögonbryn och kirurgisk borttagning av ärr med hjälp av den senaste tekniken “trichophytic closure”.

Han tror på att använda PRP-metoder (PRP står för Platelet Rich Plasma, alltså trombocytrik plasma) som vapen för att stoppa eller sakta ned håravfall. Metoden leder även till finare  ärrbildning och snabbare hårväxt efter hårtransplantationer.

Dr. Flaviu-Sebastian Deme kan nås på vår hårtransplantationsklinik på Harley Street i London.

Återställande behandlingar av håravfall med Dr. Sebastian