Vinci Hair Clinics behandlingar för att återställa hår som drabbats av håravfall ska hålla världsklass – det är det vår verksamhet bygger på. Vi vill erbjuda vård av högsta kvalitet med en behaglig, omtänksam och noggrann approach som drar nytta av de senaste teknologiska utvecklingarna inom fältet.

Vi fokuserar på att alltid utveckla vår verksamhet, sprida kunskap om hur man behandlar håravfall och ge våra kunder förstklassig service. Nyckelorden i Vinci Hair Clinics värdegrund är etik, ansvar, effektivitet, genomskinlighet och öppenhet. Våra patienter kan vara trygga i att få sina fall behandlade på ett förnuftigt och välbalanserat sätt i vår strävan att uppnå det önskade resultatet.

Vincis hårexperter:

Dr. Luciano Lovisi

Dr. Luciano Lovisi
Dr. Luciano Lovisis breda erfarenhet inom dermatologi och kirurgi har gett honom de expertkunskaper som krävs för att utföra förstklassiga hårtranplantationer. Han förstår att de bästa hårtransplantationerna kräver en blandning av medicinsk spetskompetens och estetisk vision för att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt.

LÄS MER

Dr. Flaviu-Sebastian Deme

Dr. Flaviu-Sebastian Deme
Med en passion för mikro- och plastikkirurgi är den talangfulla Dr. Sebastian expert på återställande behandlingar av håravfall.

LÄS MER

Dr. Riad Roomi

Dr. Riad Roomi
Dr. Roomi är plastikkirurg, specialiserad på hårtransplantationer av alla slag: FUE, FUT, ögonbryn, skägg och kropp. Med yrkeserfarenhet från USA, Storbritannien, Saudiarabien och Dubai (UAE) har han utfört över 2000 hårtransplantationer på olika kliniker i världen.

LÄS MER

Dr. Susanne Rossler

Dr. Susanne Rossler
Dr. Susanne Rossler, from her early years in her then chosen specialist field as a pediatrician gave her two major driving forces in medicine. Firstly, the care and attention given to her patient’s and an innate desire to help and secondly, working with microsurgery.

LÄS MER

Karina Santos

Karina Santos
Karina är utbildad hårtransplantationstekniker och utförde länge transplantationer tillsammans med våra Vinci-kirurger innan hon började specialisera sig på mikropigmenteringar av hjässan/skalpen (MSP).

LÄS MER

Salvar Bjornsson

Salvar Bjornsson
Salvar är en av världens främsta experter på håravfall. Sedan han själv drabbats av alopeci i sin ungdom tillbringade han flera år med att försöka hitta sätt att bekämpa sin uttunnande hårlinje. Han prövade alla sorters behandlingar och mediciner mot håravfall innan han till slut genomgick en hårtransplantation.

LÄS MER

Kontakta Vinci idag för att få gratis rådgivning

Få alla dina frågor om Vincis olika hårbehandlingsmetoder besvarade. Ta reda på hur du kan få ditt hår tillbaka med en av Vincis behandlingar mot hårförlust