Vinci Hair Clinic har utmärkt sig som en av världens bästa kliniker när det kommer behandlingstekniker för hårtransplantation och micropigmentation i hårbotten. Om du funderar på att göra en hårrestaurations behandling så bör du överväga Vinci, eftersom det är den bästa kedjan när det kommer till hårtransplantationer och även också behandlingstekniker såsom MSP, Micropigmentation av hårbotten.

Ta reda på varför Vinci är branschledande i hårrestaurations:

Varför ska du välja Vinci Hair Clinic?

Varför ska du välja Vinci Hair Clinic?
På Vinci Hair Clinic förstår vi att alla människor är individer med egna förutsättningar och behov, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett rikt utbud av behandlingar mot håravfall. Vi drar nytta av den senaste tekniken för att gå varje enskild patients önskningar till mötes med den personliga service som vi alla förtjänar.

LÃS MER

Vincis experter på håravfall och -återställning

Vincis experter på håravfall och -återställning
Vinci Hair Clinics behandlingar för att återställa hår som drabbats av håravfall ska hålla världsklass – det är det vår verksamhet bygger på.

LÃS MER

Senaste Nytt

Senaste Nytt
Läs mer om håravfall, vilka behandlingar som finns tillgängliga och ta reda på vilken typ av resultat människor uppnår genom att ha hårtransplantation eller mikroskoppigmenteringsbehandling med Vinci Hair Clinic.

LÃS MER

Vanliga frågor

Vanliga frågor
Kan jag använda min Laser Cap™ med vilken huvudbonad som helst?Du kan sätta in din Laser Cap™ i alla huvudbonader som är stora nog att hålla den: exempelvis baseballkepsar, mössor, bandanas, huvudsjalar och sommarhattar. Du kan också bära din Laser Cap™ utan någonting annat på huvudet. Den har ett diskret laddningsbart batteri med bältesklämma. Människor...

LÃS MER