Vinci Hair Clinic New York City

Med anledning av den stora efterfrågan på våra tjänster och hur framgångsrik och populär vår första klinik i Miami visat sig vara har vi nu expanderat vår verksamhet till New York City. Här ger vi klienter på den amerikanska östkusten möjlighet att ta del av våra allt populärare mikropigmenteringsbehandlingar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation).

New York City har välkomnat Vinci Hair Clinic med öppna armar – och hjässor, redo för vår världsbekanta mikropigmenteringsbehandling. På grund av den enorma efterfrågan på branschens mest naturliga resultat och professionella service är vi glada över att sprida vårt nätverk till denna stora stad och delstat.

Vinci's Micro Scalp Pigmentation Treatment Room in New York Kliniken ligger i ett utmärkt, centralt läge med närhet till både trafikknutpunkter och shopping. Här har våra klienter möjlighet att träffa vårt skickliga, specialisttränade team som guidar dem genom processens alla steg. Vårt fokus är att alltid göra våra kunder nöjda med de fantastiska resultat vi uppnår.

New York-bor och de i trakten som lider av manligt och kvinnligt håravfall har nu tillgång till vår världsberömda, effektiva och framgångsrika mikropigmenteringsbehandling av hjässan (Micro Scalp Pigmentation). Tusentals patienter har redan behandlats av Vinci Hair Clinic, och nu har alltså boende i New York chansen att ansluta sig till den växande skaran nöjda Vinciklienter.

Vill du ha tillbaka ditt hårfäste och utradera dina uttunnande eller skalliga fläckar i hårväxten på ett permanent, effektivt och icke-kirurgiskt sätt utan läkemedel? Vi återskapar ditt naturliga hårfäste, täcker dina skalliga områden med hår eller döljer dina ärr, både snabbt och effektivt. I vårt arbete ser vi till att du får ett resultat som ser realistiskt ut och motsvarar dina målbilder, så att du kan vara nöjd.

Ring vårt team på +1 844 948 4624, eller fyll i vårt kontaktformulär här på sidan för att arrangera ett GRATIS rådgivningsmöte på kliniken där du får mer information om hur Vinci Hair Clinic kan hjälpa dig till ett bättre liv. All vår rådgivning är gratis… Så passa på!

Vinci Hair Clinic New York
36W 44TH Street,
The Bar Building
Suite  803, Manhattan,
NYC 10036

Tel:  1 844 948 4624

Vinci Hair Clinic New York – kundrecensioner
  • Personalen på kliniken i New York var helt fantastisk. De kunde inte ha varit mer omtänksamma och kompetenta.
  • Resultatet på min behandling blev precis så bra som jag hade förväntat mig. Tack Vinci Hair Clinic!
4.8

Om Vinci Hair Clinic New York

Vår klinik i New York City ligger i centrala Manhattan. Här har vi redan behandlat många patienter med vår metod för mikropigmentering av hjässan (Micro Scalp Pigmentation).