Vinci Hair Clinic - Munich

Vi på Vinci Hair Clinic är stolta över att nu kunna expandera vårt hårkliniksnätverk även i Tyskland. Efter framgångssagan som vår klinik i Berlin har inneburit introducerar vi vårt världserkända märke även i München.

På Vinci Hair Clinics olika kliniker världen över har redan tusentals kvinnor och män fått hjälp att hitta lösningar på sina håravfallsproblem. Vi erbjuder spetsteknologiska behandlingar mot hår- och hjässtillstånd som manligt håravfall, alopeci och ärrbildning på skalpen. Vi skräddarsyr alltid våra behandlingar efter dina personliga behov och målbilder.

Vincis håravfallsklinik i München

På vår Vinci Hair Clinic i München uppfyller vi samma höga kvalitetskrav som har gjort oss till marknadsledare på alla våra behandlingscentra världen över. Vår bekväma och välutrustade hårklinik i München bemannas av ett vänligt, professionellt team som förstår precis hur uppslitande håravfall kan vara och hur negativt det kan påverka ditt självförtroende.

Med utmärkt läge mitt i centrum ligger kliniken bekvämt och tillgängligt för både lokalbor och de som kommer från andra delar av Tyskland. Vi är bara en kort femminuterspromenad från centralstationen eller två minuter från närmsta spårvagnsstation bort. I närheten ligger också Ibis Hotel München City, ett passande alternativ för klienter utifrån som föredrar att stanna över natten.

Behandlingar för att få håret tillbaka i München

Vinci Hair Clinic i München erbjuder ett urval av spetsteknologiska behandlingar mot håravfall, och vi utformar vår behandlingsplan utifrån varje enskild klients individuella mål. Våra mikropigmenteringar av hjässan har snabbt blivit ett av våra populäraste behandlingsalternativ, medan våra hårtransplantationer enligt FUT- och FUE-metoden har hjälpt tusentals män och kvinnor som lider av håravfall att förbättra sitt utseende.

Mikropigmentering av hjässan i München

Mikropigmentering av hjässan (MSP, Micro Scalp Pigmentation, även känt som SMP, Scalp MicroPigmentation) utvecklades av Vinci Hair Clinic som ett alternativ till våra hårtransplantationer enligt FUT- och FUE-metoden. Behandlingen jämförs ofta med en tatuering, men är i själva verket en sofistikerad procedur som bara kan utföras på rätt sätt av utbildade specialister. Du kanske har sett andra hårkliniker i München eller till och med skönhetssalonger som erbjuder hårtatueringar – det dessa erbjuder är dock inte samma sak som Vinci Hair Clinics MSP-behandlingar.

MSP-tekniken innebär att pigment med specifika färgtoner injiceras i huvudsvålen med hjälp av specialistnålar för att ge intryck av kortrakad hårväxt på hjässan. Behandlingen får synliga resultat redan efter den första sessionen och skapar en naturlig look, perfekt för dig som vill ha kortrakad eller trimmad frisyr efter din mikropigmentering. De som drabbats av håravfall i München kan nu få uppleva fördelarna med den här revolutionerande behandlingen på Vinci Hair Clinic.


Gratis rådgivning om håravfall i München

Om du har håravfallsbekymmer och vill ha råd och tips om olika behandlingar som exempelvis hårtransplantationer är vi på Vinci Hair Clinic i München här för att hjälpa till. Vi välkomnar dig att träffa vårt hårbehandlingsteam för en gratis och fullständigt förtrolig konsultation. Konsultationen är den perfekta möjligheten att få ärliga råd om håravfallsbehandlingar och bestämma dig för om huruvida de är för dig.

Låt inte dina håravfallsbekymmer hindra dig från att njuta av det liv du förtjänar. Boka in din hårkonsultation på Vinci Hair Clinic i München genom att ringa +49 030 13 88 7086, eller fyll i vårt kontaktformulär här på sidan. Vi ser fram emot att guida dig genom varje steg på din resa mot att få håret tillbaka och det utseende du vill ha.

Vinci Hair Clinic Munich
Sendlinger Str. 24,
80331 München

Tel: (+49) 30 13 88 7086

Vinci Hair Clinic Munich - Recensioner
  • Super-proffsigt team, jag är väldigt glad med mina MSP-resultat, det ser jättebra ut
5

Handla om Vinci Hair Clinic Munich

Vi på Vinci Hair Clinic är stolta över att nu kunna expandera vårt hårkliniksnätverk även i Tyskland. Efter framgångssagan som vår klinik i Berlin har inneburit introducerar vi vårt världserkända märke även i München.