Vinci Hair Clinic GermanyVinci Hair Clinic är glada att nu kunna introducera vårt nätverk hårkliniker även i Tyskland. Vi är globalt nätverk hårkliniker med stor erfarenhet och filialer i hela världen, bland annat i Storbritannien, USA, Saudiarabien och Europa. Med åren har vi blivit kända för att utföra förstklassiga behandlingar för att ge våra klienter håret tillbaka, och vi är stolta över att erbjuda marknadens bästa och mest avancerade behandlingar mot håravfall. Resultaten av våra behandlingar ser helt naturliga och realistiska ut och döljer effektivt både manligt håravfall, uttunning av håret, alopeci, ärr och andra hår- och hjässtillstånd.

En av våra kliniker i Tyskland ligger i landets välmående huvudstad Berlin. Staden nås enkelt från hela landet, både med kollektivtrafik och bil. För besökare från andra länder ligger kliniken också på bekvämt avstånd från Berlins två flygplatser, Schönefeld och Tegel. Vi har tidigare behandlat många tyska klienter på våra andra Vincifilialer världen över. Nu blir våra prestigefulla och revolutionerande behandlingar för att ge våra klienter håret tillbaka tillgängliga även för dig som bor eller arbetar i Tyskland, utan att du behöver resa utomlands.

Vi välkomnar dig till våra kliniker i Tyskland för att få en gratiskonsultation i en bekväm och trevlig atmosfär. Med våra behandlingar ger vi dig lösningar på dina håravfallsproblem som ser helt naturliga ut. Vi befinner oss i fältets absoluta framkant och anpassar våra behandlingar efter dina behov.

Precis som alla våra filialer världen över är våra tyska kliniker välutrustade och bemannade med skicklig och erfaren personal. Vi inleder varje klients resa mot att få håret tillbaka med en gratiskonsultation utan förpliktelser. Under konsultationen undersöker vi ditt hår och din hjässa för att utvärdera ditt nuvarande och framtida håravfall och få en bild av vilka behandlingsalternativ som skulle passa just dig. I beräkningen tar vi naturligtvis även med de mål du har med behandlingen. Med hjälp av den insamlade informationen får du sedan råd av vår håravfallsspecialist om vilken av Vincis behandlingar som passar bäst i just ditt fall.

Vincis behandlingar för att ge dig håret tillbaka

På Vinci Hair Clinic förstår vi precis hur uppslitande och psykiskt stressande det kan vara att lida av håravfall, både för män och kvinnor. Vårt mål är att hjälpa dig som lider av håravfall att omvandla ditt utseende och få bättre självförtroende och -känsla genom att erbjuda behandlingar såsom mikropigmentering av hjässan (Scalp MicroPigmentation) och hårtransplantationer enligt FUT- (Follicular Unit Transfer) eller FUE-metoden (Follicular Unit Extraction).

Mikropigmentering av hjässan (Scalp MicroPigmentation/Micro Scalp Pigmentation)

SMP/MSP är ett av våra mest populära behandlingsalternativ. Under senare år har metoden fått rejält med uppmärksamhet, både från media och inom branschen. Behandlingen är icke-invasiv, utförs på runt två till tre sessioner och skapar en look som efterliknar heltäckande, rakad hårväxt på huvudsvålen.

Scott Before

Scott After

Hårtransplantationer

På Vinci Hair Clinic har vi många års erfarenhet av att utföra både FUT- och FUE-hårtransplantationer. FUT-hårtransplantationer (Follicular Unit Transfer) innebär att en remsa hår tas från ett givarområde och precisionsplaceras i ett mottagarområde på hjässan. FUE innebär att enskilda hårsäcksgrupper lyfts från ett givarområdet och placeras där håret har tappats eller håller på att tunnas ut.

Om du vill se exempel på vilka resultat vi uppnår med våra hårtransplantationer föreslår vi att du öppnar vårt kundgalleri med före- och efterbilder. Du kan också läsa våra många klientberättelser från nöjda SMP- och hårtransplantationsklienter.

Inled din resa mot att få håret tillbaka redan idag genom att kontakta Vinci Hair Clinic i Tyskland. För att boka in en konsultation med våra håravfallsexperter, ring oss på +49 030 13 88 7086 eller fyll i vårt kontaktformulär online. Vi ser fram emot att få träffa dig och hjälpa dig genom din personliga resa mot en självsäker och naturlig ny look.

Våra kliniker i Tyskland: