Vinci Hair Clinic Prague

Vinci Hair Clinic välkomnar dig till vårt dedikerade team i vår Prag-baserade klinik, där man kan få råd kring håravfall och behandlingar som är både icke-kirurgiska och kirurgiska alternativ.

Vinci Hair Clinic i Prag

Vinci Hair Clinic - Prague

Vinci Hair Clinic är stolta över att lägga till Prag, Tjeckiska Republiken, i vårt växande nätverk av hårrestaureringscenter runtom hela jorden. Vår håravfallsklinik i Prag bibehåller samma höga standard av säkerhet och kvalitet som har givit Vinci Hair Clinic sitt rykte som internationella ledare och innovatörer inom hårrestaurering. Vinci Hair Clinic i Prag gör det lättare än någonsin att kunna nå våra avancerade hårrestaureringsbehandlingar, såsom hårtransplantationer och micropigmentation i hårbotten.

Hårrestaureringsklinik, Prag

Lokaliserad i Tjeckiska Republikens huvudstad, Prag, är vår klinik för hår- och hårbottnar ett lämpligt alternativ för lokala invånare och även resenärer från andra platser i Europa eller andra kontinenter. Vår hårtransplantationsklinik ligger runt 20 minuter från Prague Vaclav Havel Flygplats och är 10 minuter från den centrala tågstationen. Tunnelbanestationer och parkeringsgarage kan finnas ett par minuter från vår håravfallsklinik i Prag.

Kliniken är situerad i det så kallade ’Golden Melon House’ i det vackra och historiska området Old Town Square. Vår närhet till de många sevärdheterna som Prag har att erbjuda gör Vinci Hair Clinic ett utmärkt alternativ för alla som funderar på att kombinera sina håravfallsbehandlingar med turistattraktioner. Om du behöver hjälp med att planera din resa till Vinci Hair Clinic i Prag så ska du inte tveka att kontakta vårt vänliga team för mer information.

Håravfallsbehandlingar i Prag

Hos Vinci Hair Clinic i Prag så är vi experter inom att behandla både manligt och kvinnligt håravfall, såsom fläckvist håravfall, Alopecia, förtunning i bryn och skägg och ärr i hårbotten som orsakas av gamla hårtransplantationer. Vi förstår hur upprörande håravfall kan vara och är därför passionerade om att hitta rätt typ av hårrestaurering för dig. Vinci Hair Clinic i Prag kan rådgiva dig om vår revolutionära micropigmentation i hårbotten, FUE- och FUT-transplantationer, PRP, mesoterapi och medicinska behandlingar mot håravfall. Vårt medicinska och estetiskt tränade team kommer att hjälpa dig att välja vilken behandling som är det bästa när det kommer till att uppnå dina mål inom hårrestaurering och med fantastiska, naturliga resultat.


Gratis Konsultation om Hårrestaurering i Prag

Vinci Hair Clinics metod för att behandla håravfall är helt specialanpassad för varje patient och börjar med en konfidentiell konsultation om hårrestaurering. Din gratis, icke-obligatoriska konsultation inkluderar en analys för ditt håravfall hos kliniken i Prag. Baserat på din individuella diagnos så kommer din Vinci-rådgivare att utveckla en plan för din hårrestaurering som kommer att hjälpa dig att uppnå dina personliga mål. Vare sig du precis har börjat märka av tecken på hårförtunning eller har oroat dig för dina flintskalliga fläckar ett tag, kommer våra experter att hitta en lösning som passar dig.

Dan Before 2

Dan After

Boka Din Konsultation om Håravfall hos Vinci Hair Clinic, Prag

Att boka din konsultation hos Vinci Hair Clinic i Prag är en snabb och enkel process. Fyll helt enkelt i vårt kontaktformulär online så kommer vi att höra av oss till dig, eller ring oss på (+420) 606 895 662. Ha i åtanke att din konsultation hos Vinci Hair Clinic i Prag är gratis och helt privat – så varför inte ta denna chans att ta reda på hur du kan vinna över håravfall en gång för alla?

Vinci Hair Clinic – Prag
Golden Melon House
Michalská 432/12
Prag 1, 110 00
Tjeckiska Republiken
(+420) 606 895 662