Vinci Hair Clinic - Czech Republic

Vinci Hair Clinic är stolta över att lägga till Prag, Tjeckiska Republiken, i vårt växande nätverk av hårrestaureringscenter runtom hela jorden. Vår håravfallsklinik i Prag bibehåller samma höga standard av säkerhet och kvalitet som har givit Vinci Hair Clinic sitt rykte som internationella ledare och innovatörer inom hårrestaurering. Vinci Hair Clinic i Prag gör det lättare än någonsin att kunna nå våra avancerade hårrestaureringsbehandlingar, såsom hårtransplantationer och micropigmentation i hårbotten.

Vinci Hair Clinic är marknadsledare inom Micropigmentation (MSP) och som med alla våra procedurer så kommer du först att få rådfråga en specialist inom hårrestaurering som förstår allvaret med ett framtida håravfall och som kan hjälpa dig att designa en individuell plan för att dölja förtunnande och kala fläckar.

Våra hårrestaureringskliniker erbjuder även en variation av medicinska behandlingar för håravfall, vilka kan tas ensklit eller i kombinerat med en hårtransplantation eller annan behandling och kan ge dig fantastiska resultat.

Våra Kliniker i Tjeckiska Republiken Inkluderar: