Som internationella experter på håravfall och dess behandling är vi på Vinci Hair Clinic glada att kunna välkomna vi dig till vår klinik i Stockholm, där vi bland annat genomför hårtransplantationer och mikropigmenteringar av skalpen. Vi är specialister på både kvinnligt och manligt håravfall, och med våra skräddarsydda behandlingar uppnår vi fantastiska resultat som ser helt naturliga ut.

Vinci Hair Clinic i Stockholm, Sverige

Vår klinik i Stockholm är en del av vårt nätverk av hårkliniker. Här erbjuder vi samma förstklassiga vård som gjort oss till globala marknadsledare inom vårt fält. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär där du kan lära dig mer om håravfall och få behandlingar i världsklass.

Behandlingscentrum för håravfall i Stockholm

Du hittar oss på den fjärde våningen i Regusbyggnaden på Stureplan, mitt i Stockholms affärskvarter, den så kallade gyllene triangeln. Från detta utmärkta läge i ett av landets finaste stadsområden har man nära till allt man kan behöva i fråga om hotell, restauranger och butiker.

Det är lätt och smidigt att ta sig hit, både för boende i trakten och dig som reser längre ifrån. Från Stockholms centralstation till kliniken tar det bara tio minuter, och det finns gott om parkeringsplatser i närheten. Bromma flygplats ligger på 35 minuters avstånd med bil eller kollektivtrafik och utgör ett praktiskt alternativ för inrikes resande från andra delar av Sverige. För dig som flyger från utlandet är Arlanda en 45 minuters bil- eller tågresa bort. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du tar dig till kliniken – vårt team hjälper gärna till med reseplaneringen.

Återställande behandlingar av håravfall i Stockholm

Vinci Hair Clinic erbjuder patientanpassade behandlingar mot bland annat manligt håravfall, andra typer av alopeci, fläckig, ojämn hårväxt och ärrbildningar på skalpen. Under ditt första besök på vår klinik i Stockholm ger vi dig rådgivning och information angående de behandlingsalternativ som står till buds, alltifrån läkemedel, trombocytrik plasmabehandling och laserterapi till mikropigmenteringar av hjässan (MSP, Micro Scalp Pigmentation) och hårtransplantationer. De rekommendationer du får av vår Vinci-rådgivare beror på ditt medicinska tillstånd och vad du vill uppnå med behandlingen.

Mikropigmentering av hjässan i Stockholm

Vinci Hair Clinics revolutionerande mikropigmenteringsbehandlingar av hjässan/skalpen har fått mycket uppmärksamhet inom branschen på grund av den unika teknik som vi har utvecklat och de fenomenala resultat vi uppnår. Våra SMP-behandlingar (Scalp MicroPigmentation) bygger på samma idé som traditionella tatueringar, men är mycket precisare: metoden går ut på att extremt noggrant applicera specialistpigment på skalpen för att efterlikna hårväxt. Denna icke-invasiva behandling mot håravfall ger resultat redan från första behandlingen – vi rekommenderar dock flera sessioner för att skapa en sofistikerad illusion av en subtilt varierad hårtextur med olika toner på hjässan.


Gratis rådgivning om håravfall i Stockholm

På Vinci Hair Clinic i Stockholm förstår vi att håravfall kan försämra din självkänsla och ditt självförtroende radikalt, och vi strävar alltid efter att hitta den lösning som passar bäst för just dig. Varje enskild klients resa mot att få håret tillbaka börjar med ett kostnadsfritt, kravlöst rådgivningsmöte under tystnadsplikt, där vi ger dig rättframma råd om passande behandlingsplaner. Oavsett om du till exempel funderar på en mikropigmentering av hjässan eller vill veta hur mycket en hårtransplantation skulle kosta ger rådgivningsmötet dig en utmärkt möjlighet att få alla dina frågor om håravfall besvarade.

Hur bokar jag in ett rådgivningsmöte i Stockholm?

Är du redo att bli en av de tusentals människor som redan fått förbättrat självförtroende och självkänsla genom att få en hårtransplantation gjord på Vinci Hair Clinic? Vänta inte längre – vi arrangerar en gratis rådgivningssession utan förpliktelser. Boka in ditt rådgivningsmöte på Vinci Hair Clinic i Stockholm genom att ringa oss på 0 855 922 955.

Vinci Hair Clinic Stockholm
Mäster Samuelsgatan 60
11121
Stockholm
Sverige

Tel: +46 (0) 855 922 955