Vi på Vinci Hair Clinic är glada över att nu genom vår klinik i Newcastle Upon Tyne kunna erbjuda våra toppklassiga lösningar mot håravfall även i Tyne- och Wear-regionen i nordöstra England.

Vår håravfallsklinik i Newcastle tillhör den internationellt välansedda Vinci Hair Clinic-gruppen, ett stort nätverk med hårkliniker världen över. Vi är världsledande på behandlingar mot bland annat manligt håravfall, alopeci och ärrbildning på skalpen, och vi erbjuder lösningar för både män och kvinnor som drabbats av håravfall.

Håravfallsklinik i Newcastle, Storbritannien

Vinci Hair Clinic NewcastleMed utmärkt läge i Newcastle Upon Tynes centrum är vår klinik ett tillgängligt och bekvämt val för de som bor i staden och dess omgivning. Resande från andra delar av landet kan enkelt ta sig till kliniken med exempelvis buss eller tåg. Och om du reser från utlandet ligger Newcastles internationella flygplats bara en kort taxiresa bort. För mer information om hur du tar dig till vår klinik i Newcastle, eller om du vill veta mer om alternativ för hotell- och logi i närheten, tveka inte att kontakta vårt team.

Behandlingar mot håravfall i Newcastle Upon Tyne

Oroar du dig över ditt håravfall? Vi på Vinci Hair Clinic ser till att hitta en passande lösning för just dig. Vår välkomnande och bekväma klinik i Newcastle bemannas av ett vänligt och tillmötesgående team med experter på håravfall som hjälper dig att få eller återfå den look du vill ha. Med förstklassig eftervård och exceptionellt god service varje steg på vägen erbjuder kliniken bara de allra bästa och effektivaste behandlingarna för att ge dig hårväxten tillbaka.

Lösningar för att få håret tillbaka i Newcastle, England

På Vinci Hair Clinic i Newcastle har vi ett stort utbud lösningar mot håravfall som skräddarsys för just dina behov och målbilder. Vi erbjuder medicinska behandlingar såsom trombocytrika plasmainjektioner (PRP, Platelet Rich Plasma) och mesoterapi, liksom även hårtransplantationer enligt FUE- och FUT-metoden och våra egna Vinci-mikropigmenteringar av hjässan. Oavsett vilket behandlingsalternativ du väljer för att få håret tillbaka kan du vara trygg i att de slutgiltiga resultaten kommer att vara enastående och se helt naturliga ut. Vi tror på det gamla ordspråket – en bild säger mer än tusen ord. Ta en titt på ett par före- och efterbilder på några av Vinci Hair Clinics många nöjda kunder för att förstå exakt vad våra behandlingar mot håravfall kan göra för just dig.

Eduardo Before 1

Eduardo After 2

Fri rådgivning i Newcastle

Oavsett om du först nyligen har börjat tänka på att få håret tillbaka eller om du under en längre tid har sökt efter en fungerande behandling mot håravfall kan vi på Vinci Hair Clinic i Newcastle hjälpa dig. Vi inser förstås att det kan vara ett stort beslut att få en hårtransplantation eller en mikropigmentering gjord, och att du troligtvis har mängder av frågor du vill ha besvarade innan du bestämmer dig för att gå vidare med behandlingen. Därför erbjuder vi gratis, personlig rådgivning på kliniken. Våra rådgivningssessioner – alltid gratis, under tystnadsplikt och utan förpliktelser – ger dig en utmärkt möjlighet att ta reda på allt du vill veta om hur du kan få ditt hår tillbaka. I rådgivningen i Newcastle ingår en full undersökning av ditt hår och din hjässa där vi bedömer i vilket skede ditt håravfall befinner sig och ger dig personligt skräddarsydda råd om passande behandlingsalternativ.

Boka in din rådgivning om att få håret tillbaka i Newcastle

Anslut dig till den stora skara män och och kvinnor som med Vinci Hair Clinic har förbättrat sitt självförtroende och utseende genom att boka in ett gratis rådgivningsmöte i Newcastle redan idag. Vårt team är glada att kunna hjälpa dig att inleda din resa mot att få hårväxten tillbaka – fyll bara i vårt kontaktformulär online eller ring oss på +44 20 714 501 12.

Vinci Hair Clinic Newcastle
Rotterdam House
116 Quayside
Newcastle upon Tyne, NE1 3DY
United Kingdom

Tel: 020 714 501 12

Vinci Hair Clinic Newcastle - Recensioner
  • Personalen var väldigt artig, professionell och trygg, jag är väldigt nöjd med mina resultat
5

Handla om Vinci Hair Clinic Newcastle

På Vinci Hair Clinic i Newcastle har vi ett stort utbud lösningar mot håravfall som skräddarsys för just dina behov och målbilder. Vi erbjuder medicinska behandlingar såsom trombocytrika plasmainjektioner (PRP, Platelet Rich Plasma) och mesoterapi, liksom även hårtransplantationer enligt FUE- och FUT-metoden och våra egna Vinci-mikropigmenteringar av hjässan.