Vincis klinik i Manchester ligger mitt i stadens centrum och är ett av våra centrum för förstklassiga SMP-behandlingar (SMP står för Scalp MicroPigmentation). Här utför vi ofta SMP-behandlingar på klienter från Manchester, Liverpool och närliggande områden. Kliniken erbjuder också rådgivning om ett stort antal kirurgiska och medicinska behandlingar mot håravfall.

Vad är en FUE-hårtransplantation?

FUE står för Follicular Unit Extraction och är en avancerad teknik för hårtransplantationer. Individuella hårsäckar avlägsnas från ett givarområde och placeras i ett område med lite hår eller helt utan. När hårstråna väl har transplanterats till sin nya plats fortsätter de växa som helt vanliga hårstrån. Operationen är minimalt invasiv och lämnar i princip inga ärr, och efter behandlingen kan patienten ha håret precis så kort som han eller hon vill. Vår klinik i Manchester erbjuder rådgivning angående FUE-behandlingar, medan själva behandlingen utförs på vår toppmoderna klinik i på Harley Street i London. Eftersom operationen är stygnfri och varken lämnar ärr eller kräver någon komplicerad eftervård kan du redan nästa dag återvända till ditt normala, aktiva liv.

Vad är en FUT-hårtransplantation?

FUT står för Follicular Unit Transfer, och är en extremt effektiv och enkel metod för att ge klienter håret tillbaka. Metoden kallas ibland även för STRIP eller FUSS. En remsa hår tas från ett givarområde (vanligtvis på huvudets baksida), separeras i individuella hårsäcksgrupper och placeras sedan i det skalliga området på skalpen, eller där håret håller på att tunnas ut. När hårsäckarna har läkt in i mottagarområdet fortsätter de växa naturligt livet ut, precis som vanlig hårväxt. En Vinci FUT-hårtransplantation är den snabbaste metoden som står till buds för att täcka stora skalliga områden eller uttunnande hårväxt på hjässan i en enda session på mellan fyra till sex timmar. Alla våra FUT-hårtransplantationer utförs på vår håravfallsklinik på Harley Street.

Adam Before

Adam After

Vad innebär en mikropigmentering av hjässan (MSP, Micro Scalp Pigmentation)?

Vår klinik i Manchester erbjuder mikropigmenteringar av hjässan, en revolutionär behandlingsmetod som genomförs av våra kvalificerade MSP-tekniker för att behandla alopeci, skallighet och uttunnande hårväxt. Specifika färgtoner med medicinskt pigment injiceras i epidermis (överhuden) för att efterlikna hårsäckar. MSP passar både män och kvinnor som vill gömma eller dölja sin skallighet, och metoden kan ge fantastiska resultat redan från den första behandlingen och kräver bara att du håller din frisyr kort eller trimmad (om du är man). Behandlingen är tillgänglig på vår klinik i Manchester, liksom på många av våra andra kliniker runtom i landet.

Carl Before

Carl After

Vad göra här näst

Vår klinik i Manchester ligger mitt i stadens hjärta med utsikt över Piccadilly Gardens berömda grönområde och vatten och kan enkelt nås med både bil och kollektivtrafik. Oavsett vad du lider av för hårproblem hjälper vi dig att hitta en lösning på dina problem med någon av våra marknadsledande, spetsteknologiska tekniker. Vi är glada över att kunna erbjuda dig så många behandlingsalternativ på vår klinik i Manchester.

Som på alla våra kliniker är erbjuder vi gratis rådgivning under tystnadsplikt. Under rådgivningssessionen kan vi bland annat undersöka ditt hår med hjälp av en Digital Proscope-scanner som tillsammans med din familjehistorik låter oss förutse huruvida du kommer att fortsätta tappa håret. Att få rådgivning är första steget mot att få en mer heltäckande hårväxt.

Vi har kredit- och betalningsalternativ tillgängliga för boende i Storbritannien, så möjligheterna att utforska dina möjligheter att få ditt hår tillbaka med hjälp av Vinci Hair Clinic har aldrig varit bättre.*

Boka in ditt rådgivningsmöte genom att ringa kliniken på +44 020 714 501 12 eller fylla i ett av våra kontaktformulär online.

Vinci Hair Clinic Manchester
Piccadilly House
49 Piccadilly, Manchester
M1 2AP
United Kingdom
020 714 501 12

* För att få kredit ställs särskilda krav.

Vinci Hair Clinic är auktoriserat och reglerat som företag av den brittiska marknadsinspektionen (Financial Conduct Authority, FCA).

Vinci Hair Clinic Manchester - Recensioner
  • Utmärkt service, professionell personal och en lugn miljö. Riktigt nöjd med resultaten
5

Handla om Vinci Hair Clinic Manchester

Vincis klinik i Manchester ligger mitt i stadens centrum och är ett av våra centrum för förstklassiga SMP-behandlingar (SMP står för Scalp MicroPigmentation). Här utför vi ofta SMP-behandlingar på klienter från Manchester, Liverpool och närliggande områden. Kliniken erbjuder också rådgivning om ett stort antal kirurgiska och medicinska behandlingar mot håravfall.