Vincis hårklinik i London erbjuder ett stort utbud behandlingar mot håravfall, inklusive Vinci Max™-, FUE- och FUT-hårtransplantationer, ögonbryns- och ögonfranstransplantationer, samt även mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation). Alla dessa alternativ står till förfogande för alla våra klienter i London och genomförs med hjälp av de senaste och mest innovativa teknikerna.

Våra huvudkvarter i centrala London ger dig möjlighet att träffa världens främsta håravfallsrådgivare och dra nytta av de bästa kirurgiska behandlingar marknaden har att erbjuda. Vi har även en klinik för medicinska mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation) på Wigmore Street, där vi med framgång har behandlat tusentals nöjda klienter.

Vad är en FUE-hårtransplantation?

FUE står för Follicular Unit Extraction och är en kirurgisk behandlingsmetod för att återställa förlorad hårväxt. Metoden drar nytta av de senaste teknikerna för att avlägsna individuella hårsäckar från ett givarområde, vanligtvis på baksidan eller sidan av huvudet. Dessa hårstrån placeras i ett skalligt område på hjässan eller där håret håller på att tunnas ut. När hårsäckarna väl har transplanterats fortsätter de att växa naturligt, precis som vanligt hår. FUE är en minimalt invasiv teknik för att ge människor håret tillbaka, lämnar i princip inga ärr och låter patienten ha sitt hår så kort han eller hon vill efter behandlingen. När de transplanterade hårsäckarna väl har börjat växa går de upp perfekt i den redan existerande hårväxten på patientens huvud. Våra FUE-behandlingar utförs på vårt marknadsledande centrum för behandlingar mot håravfall på Harley Street i London. Eftersom metoden varken lämnar några stygn eller kräver någon komplicerad eftervård kan du återgå till ditt normala, aktiva liv nästan direkt efter behandlingen.

Vad är en FUT-hårtransplantation?

FUT står för Follicular Unit Transfer och är en extremt effektiv och enkel metod för att återställa förlorad hårväxt. Metoden kallas ibland även för STRIP eller FUSS. En remsa hår tas från ett givarområde (vanligtvis på huvudets baksida), separeras i individuella hårsäcksgrupper och placeras sedan i det skalliga området på skalpen, eller där håret håller på att tunnas ut. Efter hårtransplantationen läker hårsäckarna in i mottagarområdet och fortsätter växa naturligt livet ut. Vincis FUT-hårtransplantationer är den snabbaste metoden som står till buds för att täcka stora skalliga eller uttunnande områden i hårväxten under en enda session – behandlingen tar mellan fyra till sex timmar. Alla våra FUT-hårtransplantationer utförs på vår håravfallsklinik på Harley Street.

Vad innebär mikropigmenting av hjässan (SMP, Scalp Micro Pigmentation)?

scalp-pigmentation-londonSMP (Scalp MicroPigmentation) är en revolutionerande behandlingsmetod som utförs på Vinci Hair Clinic i London för att behandla alopeci, skallighet eller uttunnande hårväxt. Behandlingen passar både män och kvinnor och innebär att specifika färgtoner med medicinskt pigment injiceras i epidermis (överhuden) för att efterlikna hårsäckar. Mikropigmenteringen ger fantastiska resultat redan under den första behandlingssessionen och kräver enbart att du håller håret trimmat.

Vad gör jag nu?

Vinci erbjuder gratis personlig rådgivning på våra kliniker på Harley Street och Wigmore Street. Båda våra kliniker ligger nära ett flertal tunnelbanestationer och nås snabbt och enkelt för boende i och utanför London. Alla våra hårtransplantationer i London utförs på vår klinik på Harley Street. Kliniken är licenserad som akutsjukhus av den brittiska kommissionen för kvalitativ vård (CQC, Care Quality Commission) för att utföra hårtransplantationer.

After Vinci Hair transplant London

Min hårtransplantation utfördes av Vinci Hair Clinics specialistteam på deras fantastiska kirurgiska centrum på Harley Street, och som du kan se på min hårväxt var behandlingen en dundersuccé! Ravi, London

Vår toppmoderna klinik på Harley Street är utformad för att göra behandlingen så bekväm som möjligt med plattskärms-TV-apparater och ett komfortabelt återhämtningsrum.

Vinci SMP Academy LondonPå vår andra Londonklinik på Wigmore Street huserar vår internationella SMP-akademi. Här utför vi våra mikropigmenteringsbehandlingar av hjässan (Scalp MicroPigmentation). Våra SMP-behandlingar håller världsklass och är det snabbaste sättet att dölja ditt håravfall genom att ge skalpen en rakad eller trimmad look.

När det gäller den här sortens behandlingar är vårt expertteam oförlikneligt i branschen, och vi garanterar att du får bästa och finast möjliga resultat.

För boende i Storbritannien tillhandahåller vi kredit- och betalningsalternativ*, så det finns ingen anledning att dröja med att ta det första steget mot att få ditt hår tillbaka.

Boka in ditt rådgivningsmöte på en gång genom att ringa kliniken på +44 20 714 501 12 eller fylla i ett av våra kontaktformulär online.

Vinci Hair Clinic London
17 Wigmore Street
London W1U 1PQ
United Kingdom
020 714 501 12

Vinci Hair Clinic Medical Centre Harley Street
130 Harley Street
London W1G 7JU
United Kingdom
020 714 501 12

* För kredit måste särskilda krav vara uppfyllda.

Vinci Hair Clinic är auktoriserat och reglerat som företag av den brittiska marknadsinspektionen (Financial Conduct Authority, FCA).

Vinci Hair Clinic London – Recensioner
  • Fantastisk personal, fantastisk hårtransplantation!
  • Teamet som utförde min hårtransplantation var förstklassigt. Jag kunde inte vara nöjdare med resultatet.
  • Väldigt proffsig service av teamet hos Vinci Hair Clinic vid Harley Street i London, nöjd med mitt nya hår.
5

Handla om Vinci Hair Clinic London

Vinci Hair Clinic har två kliniker i centrala London Vår klinik på Harley street är specialiserad på hårtransplantationer och andra högteknologiska tekniker för att ge våra klienter håret tillbaka. Vår klinik på Wigmore street är världsledande inom MSP-behandlingar (Micro Scalp Pigmentation, mikropigmentering av hjässan). Här kan du vara säker på att din mikropigmentering får så bra resultat som möjligt.