Vinci Hair Clinic har i många år erbjudit rådgivningssessioner i London, Manchester, Birmingham, Glasgow och Dublin, men de som kommer längre norrifrån har fått resa långt för att få rådgivning om sitt håravfall. Vincis hårklinik i Leeds öppnades 2014 för att kunna erbjuda våra tjänster till klienter i Yorkshire och nordöstra England.

Vår klinik i Leeds ligger i korsningen mellan vägarna 47 och M1 och nås även lätt från M62. Det centrala läget, angränsande stadens till finansdistrikt, gör det lätt att hitta våra rådgivningslokaler. Leeds järnvägsstation ligger på mindre än fem minuters gångavstånd från kliniken, och parkeringsplatser finns tillgängliga.

Vårt kontor i Leeds erbjuder full rådgivning med information om alla våra behandlingar, inklusive Vinci Max-, FUT- (Strip) och FUE-hårtransplantationer, och även mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation).

Liksom på alla våra kliniker är vår rådgivning gratis och ges under tystnadsplikt. Under sessionen undersöker vi ditt hår med en Digital Proscope-scanner som hjälper oss att förutse om du kommer att drabbas av mer håravfall i framtiden. Vi analyserar även dina hårsäckar för att avgöra vilken behandlingsalternativ som passar just dig för att uppnå en mer heltäckande hårväxt.

Vi är glada över att kunna erbjuda så många olika alternativ för dig på vår nya klinik i Leeds. För att kontakta kliniken, ring oss på +44 20 714 501 12 för att boka in ett rådgivningsmöte, eller använd vårt kontaktformulär.

Vi har kredit- och betalningsalternativ tillgängliga för boende i Storbritannien*, så läget har aldrig varit bättre att utforska dina möjligheter att få ditt hår tillbaka med hjälp av Vinci Hair Clinic.

Vinci Hair Clinic Leeds
Princes Exchange
2 Princes Square
Leeds, LS1 4HY
020 714 501 12

* För att få kredit ställs särskilda krav.

Vinci Hair Clinic är auktoriserat och reglerat som företag av den brittiska marknadsinspektionen (Financial Conduct Authority, FCA).

Vinci Hair Clinic Leeds - Recensioner
  • Utmärkt personal, jättebra service och realistiska resultat.
4.5

Handla om Vinci Hair Clinic Leeds

Vårt kontor i Leeds erbjuder full rådgivning med information om alla våra behandlingar, inklusive Vinci Max-, FUT- (Strip) och FUE-hårtransplantationer, och även mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation).