Vår klinik i Glasgow ligger i hjärtat av stadens historiska affärsdistrikt, Merchant City, på fem minuters gångavstånd från stadens båda centralstationer Glasgow Central och Queen Street. Kliniken nås också lätt från M8-motorvägen, oavsett om du kör från väst eller öst. Med sin centrala placering passar den boende i södra Skottland och Dundee lika väl som åker från de mest nordliga delarna av landet.

Här erbjuder vi tjänster och rådgivning angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat våra revolutionerande mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation), hårtransplantationer enligt Vinci Max™, FUE- och FUT-metoden (STRIP), samt ögonbryn- och ögonfranstransplantationer. Mikropigmenteringar av hjässan utför vi också på själva kliniken.

Vinci Hair Clinic - Glasgow, Scotland

Liksom på alla våra kliniker erbjuder vi gratis rådgivning som ges under tystnadsplikt. Under rådgivningen gör vi en full diagnos av ditt håravfall och ger dig information om de behandlingsalternativ som står till buds. Bland annat undersöker vi ditt hår med en Digital Proscope-scanner som hjälper oss att förutse om du kommer att drabbas av mer håravfall i framtiden. Processen hjälper oss att avgöra vilken behandling som passar just dig för att uppnå en mer heltäckande hårväxt.

Vad är en FUE-hårtransplantation och är det ett alternativ för mig?

FUE står för Follicular Unit Extraction och är en teknik för hårtransplantationer. Metoden drar nytta av de senaste tekniska utvecklingarna inom fältet för att förflytta individuella hårsäckar från ett givarområde till det område på hjässan som drabbats av håravfall. När hårstråna väl har transplanterats fortsätter de växa som helt vanliga hårstrån. Transplantationen är minimalt invasiv och lämnar i princip inga ärr, och efter behandlingen kan klienten ha håret precis så kort som han eller hon vill. Eftersom operationen är stygnfri och inte kräver någon speciell eftervård kan du redan nästa dag återvända till ditt normala, aktiva liv.

Vad är en FUT-hårtransplantation?

FUT (Follicular Unit Transplant, det vill säga hårgruppstransplantation) är en extremt effektiv och enkel metod för hårtransplantationer. En remsa hår förflyttas från huvudets baksida och separeras till individuella hårsäcksgrupper som sedan placeras på det område på hjässan som drabbats av håravfall. När hårsäckarna har transplanterats fortsätter de växa naturligt som helt vanliga hårstrån livet ut. En FUT-hårtransplantation på Vinci Hair Clinic är det snabbaste sättet att täcka stora skalliga områden på hjässan. Det skonsamma ingreppet kräver bara en session och tar vanligtvis mellan fyra till sex timmar.

Kan jag få min mikropigmentering av hjässan gjord i Glasgow?

Ja! SMP (Scalp MicroPigmentation), mikropigmentering av hjässan, är en revolutionerande behandlingsmetod som utvecklats av Vinci Hair Clinic och som vi bland annat erbjuder i Glasgow. SMP är ett fantastiskt sätt att behandla alopeci, skallighet och uttunnande hår, och metoden passar både kvinnor och män. Den snabba behandlingen ger dig fantastiska resultat redan efter första behandlingssessionen och kräver enbart att du håller håret rakat.

Vad gör jag nu?

För att boka en rådgivningssession på vår klinik i Glasgow, ring oss på +49 141 221 9699 eller använd kontaktformuläret på sidan. Vår klinik ligger mitt i Glasgow med goda parkeringsmöjligheter. Vårt erfarna team av hårtransplantations- och SMP-experter hjälper dig gärna att få ditt hårfäste tillbaka och förbättra utseendet på din hårväxt.

Varför inte ringa kliniken redan idag eller fylla i ett av våra kontaktformulär för att inleda din resa mot att få ditt hår tillbaka?

Vinci Hair Clinic erbjuder ett större utbud behandlingar mot håravfall än någon annan hårklinik. Kredit är tillgängligt för boende i Storbritannien*.

Vinci Hair Clinic Glasgow
4D Ingram House
227 Ingram Street
Glasgow
G1 1DA
0141 221 9699

* För att få kredit ställs särskilda krav.

Vinci Hair Clinic är auktoriserat och reglerat som företag av den brittiska marknadsinspektionen (Financial Conduct Authority, FCA).

Vinci Hair Clinic Glasgow - Recensioner
  • Efter så många år av att långsamt förlora mitt hår, har jag äntligen fått tillbaka mitt självförtroende tack vare Vinci Hair Clinic.
5

Handla om Vinci Hair Clinic Glasgow

Här erbjuder vi tjänster och rådgivning angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat våra revolutionerande mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation), hårtransplantationer enligt Vinci Max™, FUE- och FUT-metoden (STRIP), samt ögonbryn- och ögonfranstransplantationer. Mikropigmenteringar av hjässan utför vi också på själva kliniken.