Vinci Hair Clinic Cardiff

Söker du råd om håravfall i Cardiff?

Vinci Hair Clinic välkomnar dig till vår specialistklinik i Cardiff i Wales, där du kan bekanta dig med våra marknadsledande lösningar mot håravfall.

Vinci Hair Clinic i Cardiff

Vinci Hair Clinics nätverk omfattar över trettio hårkliniker i Storbritannien och resten av Europa, USA, Brasilien, Australien och Mellanöstern. Vi behandlar både kvinnor och män för håravfall i olika former, bland annat manligt håravfall, ojämnheter i hårväxten, skalliga fläckar, vikande hårfästen, alopeci och ärrbildning på skalpen.

Behandlingar mot håravfall i Cardiff

Skäms du över ditt håravfall? Försöker du dölja tecknen på att ditt hår håller på att bli tunnare? Önskar du att du hade bättre självförtroende i fråga om ditt utseende? På Vinci Hair Clinic i Cardiff förstår vi hur uppslitande håravfall kan vara, och att det kan påverka hur du mår lika mycket som det påverkar ditt utseende. Våra metoder för att återställa det hår du tappat – exempelvis mikropigmentering av hjässan och hårtransplantationer – ger dig en permanent lösning på dina håravfallsproblem. Tusentals kvinnor och män världen över har redan upplevt vilka naturliga resultat våra behandlingar mot håravfall ger och det förhöjda självförtroende som kommer av att ha fått håret tillbaka – du kan bli en av dem!

Mikropigmentering av hjässan på vår klinik i Cardiff

Vi är stolta över att kunna erbjuda mikropigmentering av hjässan på vår klinik i Cardiff i Wales. MSP-behandlingar (MSP står för Micro Scalp Pigmentation, även kallat SMP eller Scalp MicroPigmentation) är icke-invasiva behandlingar där vi injicerar pigment för att efterlikna håret på en rakad skalle.

IKliniker och företag som försöker imitera Vinci Hair Clinics MSP-behandlingar kallar ibland sina tjänster för skalptatueringar eller hårtatueringar. Det är viktigt att vara medveten om att sådana behandlingar inte ger dig samma resultat som de mikropigmenteringar av hjässan som utförs på Vinci Hair Clinic. Vår MSP-behandling är en sofistikerad och intrikat metod som enbart får utföras av medicinskt utbildade specialister på våra kliniker. Det är enbart genom att ställa sådana kvalitetskrav vi kan uppnå så perfekta och naturliga resultat på våra klienter.


Hårtransplantationer i Cardiff

Till Vinci Hair Clinics andra marknadsledande behandlingar mot håravfall hör våra hårtransplantationer. Håravfallsdrabbade i Cardiff som söker sig till Vinci Hair Clinic för att få sina hårtransplantationer gjorda blir vanligtvis behandlade med FUE- eller FUT-metoden. (FUT står för Follicular Unit Transplant, transplantation av hårsäcksgrupp, medan FUE står för Follicular Unit Extraction och betyder hårsäcksgruppsextraktion.) De vars håravfall befinner sig i ett mer framskridet tillstånd kan också behandlas med vår Vinci Max-metod som kombinerar fördelarna med både FUE och FUT. I våra FUT- och FUE-transplantationer tar våra kirurger loss hår från ett givarområde och förbereder det i hårsäcksgrupper som sedan placeras på de områden som drabbats av håravfall eller uttunning av håret. Syftet är att uppnå en mer heltäckande, tjockare och tätare hårväxt.

Gratis rådgivning i Cardiff

Att få en hårtransplantation gjord är ett stort beslut, och vi på Vinci Hair Clinic vill hjälpa dig att välja rätt. Välkommen att besöka oss på vår klinik i Cardiff för kostnadsfri rådgivning under tystnadsplikt. Under rådgivningssessionen kommer vår medarbetare att undersöka ditt hår och din skalp för att fastställa i vilket tillstånd ditt håravfall befinner sig och sedan förse dig med information de om olika behandlingsalternativ som står till buds. Tanken är att genom rådgivningssessionen ge dig tillräckligt med information för att fatta ett informerat beslut, oavsett om du funderar på att få en hårtransplantation gjord eller om du vill veta om mikropigmentering av hjässan är ett passande alternativ för dig.

Boka in ett personligt rådgivningsmöte angående behandlingar mot håravfall på vår klinik i Cardiff

Att boka in ett rådgivningsmöte på vår klinik i Cardiff går snabbt och lätt. Börja din resa mot att få ditt hår tillbaka genom att fylla i kontaktformuläret eller ringa oss på +44 020 714 501 12.

Vinci Hair Clinic Cardiff
15th Floor, Brunel House,
2 Fitzalan Road,
Cardiff, CF24 0EB

Tel: 020 714 501 12

Vinci Hair Clinic Cardiff - Recensioner
  • Vincis klinik i Cardiff var briljant från början till slut, kan inte hitta några fel inom deras kundservice
4.5

Handla om Vinci Hair Clinic Cardiff

Kliniken erbjuder vård och råd angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat hårtransplantationer enligt Vinci Max, FUE- och FUT-metoden (STRIP), ögonbrynstransplantationer och mikropigmentering av skalp/hjässa (SMP, Scalp MicroPigmentation).