Vinci Hair Clinic har i många år erbjudit hårtransplantationer på våra kliniker i London, Manchester, Birmingham, Glasgow och Dublin, men folk från de sydvästra delarna av England har varit tvungna att resa långväga för att få ta del av vår rådgivning. Vi är nu stolta över att kunna expandera våra tjänster inte bara till sydvästra England, utan också södra Wales, där vi öppnat ett kontor i Temple Quay i centrala Bristol.

Kontoret har egen parkering och ligger nära Bristols berömda flytande hamn, bara ett par minuters gångväg från Temple Meads järnvägsstation.

Bristol Hair ClinicKliniken erbjuder vård och råd angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat hårtransplantationer enligt Vinci Max, FUE- och FUT-metoden (STRIP), ögonbrynstransplantationer och mikropigmentering av skalp/hjässa (SMP, Scalp MicroPigmentation).

Som på alla våra kliniker är erbjuder vi gratis rådgivning under tystnadsplikt. Under rådgivningssessionen kan vi bland annat undersöka ditt hår med hjälp av en Digital Proscope-scanner som tillsammans med din familjehistorik låter oss förutse huruvida du kommer att fortsätta tappa håret. Baserat på vad som kommer fram under mötet rekommenderar vi sedan lämpliga behandlingar.

Vi är glada över att kunna erbjuda dig så många olika möjligheter på vårt kontor i Bristol. För att boka en rådgivningssession, ring oss på +44 020 714 501 12 eller använd vårt kontaktformulär för att kontakta kliniken direkt.

Finansiell ersättning är tillgänglig för boende i Storbritannien*, så det är enklare än någonsin att få tillbaka ditt naturliga hår genom att få en hårtransplantation gjord på någon av våra kliniker.

Vinci Hair Clinic Bristol
Regus House
1 Friary
Temple Quay
Bristol,
BS1 6EA
020 714 501 12

* För finansiell ersättning ställs särskilda krav.

Vinci Hair Clinic är auktoriserat och reglerat som företag hos den brittiska marknadsinspektionen (Financial Conduct Authority, FCA).

Vinci Hair Clinic Bristol - Recensioner
  • Jag kan inte nog rekommendera Vinci Hair Clinic; teamet som utförde mina behandlingar var underbart och mitt nya hår ser jättebra ut
5

Handla om Vinci Hair Clinic Bristol

Kliniken erbjuder vård och råd angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat hårtransplantationer enligt Vinci Max, FUE- och FUT-metoden (STRIP), ögonbrynstransplantationer och mikropigmentering av skalp/hjässa (SMP, Scalp MicroPigmentation).