Vinci Hair Clinic Birmingham

Storbritanniens näst största stad, Birmingham, ligger i West Midlands och är en av Vinci Hair Clinics viktigaste knutpunkter. Hit kommer folk från hela Midlands-området för att ta del av våra behandlingar mot håravfall. På kliniken erbjuder vi rådgivning angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat hårtransplantationer enligt Vinci Max™, FUE- och FUT-metoden (STRIP), ögonbrynstransplantationer och våra revolutionerande mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation).

Vad är en FUE-hårtransplantation?
FUE står för Follicular Unit Extraction och är en teknik för hårtransplantationer. Metoden drar nytta av de senaste tekniska utvecklingarna inom fältet för att extrahera individuella hårsäckar från ett givarområde och placera dem i det område som drabbats av håravfall. När hårstråna väl har transplanterats fortsätter de växa som helt vanliga hårstrån. Transplantationen är minimalt invasiv och lämnar i princip inga ärr, och efter behandlingen kan klienten ha håret precis så kort som han eller hon vill. Våra hårtransplantationer utförs på vår klinik på Harley Street i London. Eftersom operationen är stygnfri och inte lämnar några ärr eller kräver någon speciell eftervård kan du redan nästa dag återvända till ditt normala, aktiva liv.
Vad är en FUT-hårtransplantation?
FUT (Follicular Unit Transplant, det vill säga hårgruppstransplantation) är en extremt effektiv och enkel metod för hårtransplantationer. En remsa hår förflyttas från givarområdet och separeras till individuella hårsäcksgrupper som sedan placeras på det område på hjässan som drabbats av håravfall. När hårsäckarna har transplanterats fortsätter de växa naturligt som helt vanliga hårstrån. En FUT-hårtransplantation på Vinci Hair Clinic är det snabbaste sättet att täcka stora skalliga områden på hjässan. Operationen genomförs på vår klinik på Harley Street i London, kräver bara en session och tar vanligtvis mellan fyra till sex timmar.
Vad innebär mikropigmentering av hjässan?
SMP (Scalp MicroPigmentation), mikropigmentering av hjässan, är en revolutionerande teknik som utvecklats av Vinci Hair Clinic för att behandla alopeci, skallighet och uttunnande hår. Behandlingen passar både kvinnor och män och går ut på att specifika färgtoner med medicinska pigment injiceras i epidermis (överhuden) för att efterlikna hårsäckar. Den snabba behandlingen ger dig fantastiska resultat redan efter första behandlingssessionen och kräver enbart att du håller håret rakat. Våra SMP-behandlingar är tillgängliga på ett stort antal kliniker i hela Storbritannien.

Vad gör jag nu?

Vinci Hair Clinic BirminghamVår klinik i Birmingham ligger mitt i centrum, bara två minuters gångväg från New Street Station, och är alltså lätt att nå med kollektivtrafiken. Vi erbjuder rådgivning angående en lång rad behandlingsalternativ mot håravfall.

Våra rådgivningssessioner är gratis och sker under tystnadsplikt. Under rådgivningen kan vi bland annat undersöka ditt hår med en Digital Proscope-scanner som hjälper oss att förutse om du kommer att drabbas av mer håravfall i framtiden. Att få ditt tillstånd undersökt av en expert är första steget mot att få en mer heltäckande hårväxt.

Vinci Hair Clinic har ett större utbud behandlingar mot håravfall än någon annan hårklinik. Kreditalternativ finns tillgängliga för boende i Storbritannien*, så det är enklare än någonsin att få tillbaka ditt naturliga hår genom att få en hårtransplantation gjord på någon av våra kliniker.

För att boka en rådgivningssession på vår klinik i Birmingham, ring oss på +44 020 714 501 12 eller använd kontaktformuläret på sidan för att kontakta kliniken direkt.

Vinci Hair Clinic Birmingham
The Lewis Building
Bull Street
Birmingham, B4 6EQ
United Kingdom
020 714 501 12

* För kredit ställs särskilda krav.

Vinci Hair Clinic är auktoriserat och reglerat som företag av den brittiska marknadsinspektionen (Financial Conduct Authority, FCA).

Vinci Hair Clinic Birmingham - Recensioner
  • Teamet är utmärkt här och jag fick jättebra resultat efter min MSP-behandling.
5

Handla om Vinci Hair Clinic Birmingham

På kliniken erbjuder vi rådgivning angående ett stort utbud medicinska behandlingar, bland annat hårtransplantationer enligt Vinci Max™, FUE- och FUT-metoden (STRIP), ögonbrynstransplantationer och våra revolutionerande mikropigmenteringar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation).