Vinci Hair Clinic Madrid

Eftersom Madrid räknas som Spaniens hjärta så är detta också den perfekta platsen att ha en klinik på. Detta gäller även för personer som lever i den norra delen av landet såsom Asturias, Cantabria och Baskern (Euskadi) som alla ligger relativt nära.

Kliniken är även lättillgängligt från Castilla och León, Castilla-La Mancha, invånare från Valladolid, León, Burgos, Segovia, Toledo och Guadaljara. Att kliniken i Madrid är så lättillgänglig för så många invånare beror främst på det utmärkta transportsystemet i form av de bra vägarna och de allmänna kommunikationsmedlen som finns i Spanien.

Vinci Hair Clinic i Madrid erbjuder en stor rad av behandlingar såsom  FUT hårtransplantation (Follikulär hårenhets transplantation), FUE (Follikulär enhets transplantation, transplantation av kroppsbehåring samt transplantation av hår i ögonbrynen.

Vinci Hair Clinic i Madrid erbjuder också sina patienter information om hur man bäst behåller en fin hårlinje med hjälp av microhårstatuering (MSP Micropigmentation i hårbotten). Detta är en innovativ behandling för de personer som vill ge en bild av att ha ett huvud fullt av hår utan att behöva göra någon sorts operation, samt att de är nöjda och glada med att ha riktigt kort hår. Den här behandlingen är också ett bra sätt att dölja mindre fina ärr efter en hårtransplantation samt att göra så att ens hår ser tjockare ut än vad det egentligen är.

Kliniken i Madrid har all den tänkbara utrustning som man kan förvänta sig på alla Vinci Hair Clinics kliniker runt om i världen. De har bland annat två operationssalar, mikroskop för delning av hårsäckar,på-plats sterilisation av verktyg och utrustning, och all annan tänkbar utrustning för att ge det absolut bästa resultatet för varje enskild behandling som utförs.

På kliniken i Madrid finns ett stort medicinskt team med mycket erfarenhet och kliniken erbjuder en kostnadsfri konsultation utan några krav på behandling eller köp. Boka din kostnadsfria konsultation idag genom att fylla i konsultationsformuläret online, det korta kontaktinformationsformuläret som du hittar till vänster eller genom att ringa oss direkt på 951 12 01 02.

Vinci Hair Clinic – Madrid
Carpe Diem Clinicas
Calle Delicias 03
28045 Madrid.

Tel: +34 951 12 01 02

Vinci Hair Clinic Madrid - Recensioner
  • Personalen var väldigt proffsig och nu har jag fått tillbaka självförtroendet med mitt nya hår
5

Handla om Vinci Hair Clinic Madrid

Vinci Hair Clinic i Madrid erbjuder en stor rad av behandlingar såsom  FUT hårtransplantation (Follikulär hårenhets transplantation), FUE (Follikulär enhets transplantation, transplantation av kroppsbehåring samt transplantation av hår i ögonbrynen.