Vinci Hair Clinic Spain

Samtliga av Vinci Hair Clinics kliniker i Spanien erbjuder ett stort antal olika behandling för oönskat håravfall, såsom FUT hårtransplantation (Follikulär Hårenhets Transplantation), FUE (Follikulär Enhets transplantation, transplantation av kroppsbehåring samt transplantation av hår i ögonbrynen.

Vinci Hair Clinic erbjuder också microhårstatuering (MSP), som också är känd som micropigmentation i hårbotten på klinikerna i Spanien. Den här extremt innovativa behandlingen är till för de som vill ge en bild av att ha full behåring på huvudet utan att genomgå någon sorts operation och är fullt nöjd med att ha sitt eget hår väldigt kort. Den här behandlingen är även ett utmärkt alternativ om man vill dölja ärr från en hårtransplantation och samtidigt ge en bild av att ens hår är fylligare än vad det egentligen är.

Våra kliniker i Madrid och Malaga är utrustade med den bästa tänkbara utrustningen som man kan hitta och förvänta sig hos samtliga Vinci Hair Clinic kliniker. De har bland annat två operationssalar, mikroskop för delning av hårsäckar, på-plats sterilisation av verktyg och utrustning, och all annan tänkbar utrustning för att ge det absolut bästa resultatet för varje enskild behandling som utförs.

Många patienter, framförallt från Storbritannien, väljer att genomgå en behandling i Malaga på grund av växelkursen och ränteskillnaden mellan det brittiska pundet och Euron. Man kan kombinera en behandling i stadens centrum tillsammans med det underbara vädret och de närliggande vackra omgivningarna och sevärdheterna i staden.

Kontakta våra kliniker idag för att arrangera en konsultation och låt din hårresa börja.

Våra kliniker i Spanien inkluderar: