Vinci Hair Clinic in Nieria

Vinci Hair Clinics är världsledande när det kommer till hårrestuarationer med 29 kliniker i 13 länder, på hela 6 olika kontinenter , och vi har nu öppnat vår första klinik för hårrestauration i Afrika, nämligen i Nigerias huvudstad Lagos. Vinci Hair Clincs är världsledande pionjärer när det kommer till att leverera nya lösningar när det gäller hårrestaurering, där inklusive™ eller Micro Scalp Pigmentation™ (micropigmentation i hårbotten). Över 2 000 patienter runt om i världen har redan genomgått den här behandlingen och detta har resulterat i att den har fått ett gott etablerat rykte när det kommer till hårtransplantation.

Vår klinik i Lagos finns på Awolowo Road, Ikoyi, har nu tagit våra behandlingar för att motverka oönskat håravfall till Nigeria och Afrika. Vid vår högteknologiska klinik kan vi erbjuda den senaste behandlingarna och transplantationerna i behaglig och avkopplande omgivning. Du kommer att få det bästa tänkbara bemötandet, professionalism, kunskap och kundmottagande från vårt oerhört skickliga team här i Lagos. Vi erbjuder behandlingar som tidigare har fått folk att resa till Dubai, USA eller Europa. Du kan vara lugn, eftersom kliniken i Lagos tillhör den stora Vinci Hair Clinic Worldwide Group, och dess personal har samma långa erfarenhet och kunskap som alla andra anställda och team som du kan hitta vid våra Vinci Hair Clinics klinker runt om i världen.

Kliniken erbjuder ett stort utbud av olika behandlingen när det kommer till att motverka vidare håravfall, fylla i tunnare områden samt att ge kunden den hårlinje de tidigare haft med hjälp av ifyllnad av tunnare områden på sidorna eller på kronan. Behandlingarna finns tillgängliga för både män och kvinnor. Några behandlingar som utförs på kliniken i Lagos är bland annat hårtransplantation, micropigmentation i hårbotten och PRP-behandling.Våra hårtransplantationer är väldigt populära hos kvinnor som vill hitta en lösning på “Mamma Eko” syndromet samt återfå sin tidigare hårlinje. Våra MSP-behandlingar, det vill säga micropigmentation i hårbotten är den vanligaste behandlingen för män då detta är en unik behandling som kan hjälpa dig att återfå ett det permanenta utseendet som gör så att din skalp ser ut att vara täckt med mycket korta hårstrån i stället för kala områden eller hel skallighet. Ens riktiga hår måste dock hållas extremt kort, och helt snaggat kort.

Hair Clinic In Nigeria

En ny hårlinje skapas med en micropigmentationsbehandling i hårbotten.

Vi kan behandlinga helt skalliga huvuden genom att försiktigt placera ut färgpigment i huden på skaplen som kan skapa en follikulär replika som gör att det ser ut som om man har huvudet rakat. Det ser inte ut som om du har tappat håret eller har tunnare hår utan att du helt enkelt har valt den här typen av hårstil.

Baldness Coverage hair clinic in nigeria

Skallig krona som har täckt för att göra att det ser ut som riktigt hår.

Den här behandlingen kan också användas när det gäller hårförtunning som har drabbat både män och kvinnor, för att dölja ärrbildning efter hårtransplantat, för att dölja Alopecia Areata (kala) fläckar, kala fläckar som uppstått efter att man burit peruker, löshår, dreadlocks och andra frisyrer som har skadat hårstråna och hårsäckarna vilket har resulterat i att kala fläckar uppstått.

Hair Transplant Scar Repair Nigeria

Ärrbildning från hårtransplantationskirurgi

fut-braiding-example

Hårtransplantation av “Mamma Eko” syndromet

Vi har ett stort utbud när det kommer till behandlingar för håravfall och transplantationer. Priserna varierar från 18 000 NGN för en medicinsk behandling. Det vanligaste priset för en komplett MSP-behandling börjar runt 375 000 NGN och en hårtransplantation kostar runt $4000. Det bästa sättet att ta reda på mer om vilka behandlingar som finns tillgängliga och vilka som är bäst för dig så kan du kontakta vår klinik för en kostnadsfri konsultation och denna kostnadsfria konsultation har inga köpkrav eller behandlingskrav. Du kan diskutera dina problem med håravfall tillsammans i en varm, trevlig och uppmuntrande miljö tillsammans med en professionell konsult, som förstår och kan ge dig tips och råd gällande vilken metod som är bäst lämpad för dig.

Vår klinik i Lagos finns på Awolowo Road. Men du kan starta din konsultation genom en online konsultation genom att sända oss foton till nigera@vinvihairclinic.com eller boka en behandling eller kostnadsfri konsultation på plats genom att ringa oss på +234 01 291 0218 och börja sin hårresa idag.

Vinci Hair Clinic – Lagos
109 Awolowo Road
Ikoyi, Lagos
+234 01 291 0218
+234 01 632 2238
+234 0907 168 1615

Vägbeskrivning till kliniken: Kör in på Awolowo Road från Falomo rondellen. Efter cirka  350 meter kommer en lagerbyggnad på vänster sida vilket är Maku Plaza 109 Awolowo Road, bredvid Forte Bensinstation och mittemot Standard Chartered Bank.