Som respons för vår ständigt ökande efterfrågan för hårrestaureringstjänster i Nigeria, är Vinci Hair Clinic glada över att öppna dörrarna till vårt behandlingscenter i Abuja.

Vår klinik i Abuja är nu en del av den långa listan med platser som Vinci Hair Clinic har sina fastigheter runtom hela jorden. Tidigare så har våra klienter från Afrika rest till Europa, USA och ännu längre för våra hårrestaureringar. Nu är det lättare än någonsin att ha tillgång till vår Micropigmentation för hårbotten, hårtransplantationer och icke-kirurgiska behandlingar mot håravfall i Nigeria

Specialister inom Håravfall i Nigeria

Hos Vinci Hair Clinic så är vi dedikerade till att erbjuda de bästa lösningarna för fläckvist håravfall, Alopecia, förtunnande eller fläckar och ärr i hårbotten. Vår klinik i Abuja erbjuder en variation av världsklassiga håravfallsbehandlingar som är designade för att hjälpa dig att uppnå det utseende som du eftersöker så att du kan känna dig självsäker igen.

Abuja Hårrestaureringscenter

För den maximala bekvämligheten och tillgången så ha vi valt Nigerias huvudstad Abuja som platsen för Vinci Hair Clinic. Vi är situerade i Watsu 2 distriktet, ett område som även är hem till flera stadshus och även flera olika bekvämligheter som internationella hotell. Vincis klinik för hår och hårbottnar i Abuja är ett praktiskt alternativ, både för de som bor i staden och runtom i Nigeria, och även i andra afrikanska stater. Vår klinik i Abuja är bekväm och välkomnande och möter den utmärkta standard inom trygghet och kvalitet som alla våra kliniker runtom hela planeten besitter.

Håravfallsbehandlingar i Abuja, Nigeria

Vinci Hair Clinic i Abuja kan stolt erbjuda en variation av håravfallsbehandlingar som vi skräddarsyr för att passa dina specifika behov och personliga mål. Våra innovativa behandlingar inkluderar Micropigmentation i hårbotten (hårbottens-tatuering), FUE- och FUT-hårtransplantationer, PRP, mesoterapi och medicinska alternativ. Vare sig du är man eller kvinna eller nyss har börjat märka av håravfall eller har spenderat flera år med försöka hitta en fungerande lösning så kan Vinci Hair Clinic i Abuja hjälpa.

Abiodun Before

Abiodun After

Expertråd för Håravfall i Abuja

Håravfall är en stressande och upprörande upplevelse för de flesta. Det kan lämna dig förvirrad och osäker över vart du kan vända dig för hjälp. Det förstående teamet hos Vinci Hair Clinic i Abuja är passionerat för att hjälpa människor att återfå sitt utseende och självförtroende igen. Vi har i åtanke att hårrestaurering kan vara en riktig resa, vilken börjar med en omfattande utvärdering om ditt håravfall och expertråd om den mest passande behandling för just din åkomma. Din gratis konsultation är en perfekt möjlighet för dig att ställa alla de frågor som du hår om hårrestaureringsbehandlingar, som hur en micropigmentation faktiskt fungerar eller vad en hårtransplantation kostar.

Kostnad för SMP-Behandling

Priserna för denna fantastiska behandling börjar vid  375,000 Naira* vid vår klinik i Abuja. Om du är intresserad av denna behandling så är det bästa att prata med vårt team idag så att vi kan rådgiva dig kring den bästa behandlingen och var kostnaden skulle bli för dig.

Boka Din Gratis Konsultation om Hårrestaurering i Abuja

Ta ditt första steg mot din hårrestaurering idag genom att boka in en konsultation vid vår klinik i Abuja. Kom ihåg att din konsultation hos kliniken i Abuja är helt gratis och helt konfidentiell, utan någon som helst obligation. Det kunde inte vara lättare att arrangera din konsultation i Abuja – fyll bara i vårt kontaktformulär online, ring oss på 09069771340 eller 08094440126, eller skicka ett meddelande via SMS/Whatsapp på 0817 347 7987. Abuja-kliniken är öppen från 10.00 till 18.00 varje dag, så tveka inte om att kontakta oss för vidare information – vårt vänliga team hjälper glatt till.

Vinci Hair Clinic – Abuja
1st Floor, S.A 2.4 CVS Plaza
Plot 145, Ademola Adetokunbo Crescent
Wuse 2, Abuja

09069771340
08094440126
SMS/Whatsapp: 0817 347 7987

Efter Diamond bank junction och efter Ecobank, Heroes Plaza, är mittemot Otti Carpets.

* Kan Skilja