Vi på Vinci Hair Clinic i Amsterdam välkomnar dig att besöka vår klinik för de absolut bästa behandlingarna när det kommer till olika former av håravfall. Vi är mycket glada och stolta över att kunna expandera till Nederländerna och kunna erbjuda olika behandlingar för olika former av behandling mot håravfall. Detta efter att vi har varit så framgångsrika i bland annat Storbritannien, Europa, USA, Australien och UEA.

Vinci Hair Clinic i Amsterdam

Vår klinik är belägen mitt i hjärtat av Amsterdam, och i närheten finns det flera olika transportmedel för att göra det så behagligt och smidigt som möjligt för dig som kommer längre ifrån. Precis som alla andra av våra internationella kliniker så här Vinci Hair Clinic i Amsterdam designats för att ge dig den bästa professionella hjälpen och behandlingen men även eftervården som du kan tänkas få. Vår klinik erbjuder olika behandlingar för en stor rad olika former av håravfall och vår klinik i Amsterdam är bemannad med ett välutbildat och erfaret team, som har en passion för sitt yrke. Detta för att vi ska kunna hjälpa dig att få den behandlingen som passar dig bäst och för att du ska känna dig trygg. Våra erbjuder både konsultation och behandlingar i de absolut bästa tänkbara lokalerna för att säkerställa att allt går rätt till och blir så bra som möjligt.

Behandlingar av håravfall i Amsterdam

För många män och kvinnor så kan håravfall vara ett väldigt jobbigt och ett väldigt känsligt ämne. Detta är något vi på Vinci Hair Clinic i Amsterdam förstår och därför är vårt mål att få våra patienter att återfå självförtroendet, självkänslan och att återigen tycka om sitt utseende efter att ha genomgått en lyckad behandling mot oönskat håravfall. Vinci Hair Clinic i Amsterdam kan hjälpa personer som precis har märkt att de börjar tappa hår men även de som redan har förlorat stora mängder hår och som redan tidigare har testat flera olika behandlingar mot håravfall.

Vid Vinci Hair Clinic i Amsterdam kan våra patienter lära sig mer om, och även genomgå behandlingar mot olika former av håravfall. Vi erbjuder kirurgia-, icke kirurgiska- och medicinska behandlingar för olika former av håravfall så som alopeci, manligt håravfall och ärrbildning på skaplen. Vi skräddarsyr varje enskild patients behandling efter deras individuella behov och önskemål. Tillsammans med FUE och FUT hårtransplantation så är vår MSP Micropigmentation i hårbotten en av de mest använda och populära behandlingsmetoderna.

MSP Micropigmentation i hårbotten i Amsterdam

Vinci Hair Clinic är glada över att nu kunna erbjuda MSP Micropigmentation i hårbotten i Amsterdam och Nederländerna. Vinci MSP är en komplex, icke-invasiv teknik som kan användas för att ge en illusion av mycket kort, rakat hår. Behandlingsmetoden är utvecklad med vetenskapligt och medicinsk expertis. Micropigmentation i hårbotten utförs nu på vår klinik i Amsterdam av mycket vältränad professionell personal. Våra MSP experter använder nålar av olika storlekar samt olika färgpigment för att bygga upp ett helt naturlig utseende, vilket är det våra kunder efterfrågar. Du har kanske hört MSP nämnas som en form av tatuering på huvudet men vi vill verkligen poängtera att Vinci Hair Clinic har ett väldigt seriöst ställningstagande och erbjuder en hållbar och diskret behandling för olika typer av håravfall.

Carl BeforeCarl After


Om du har funderat på att göra en behandling mot håravfall i Amsterdam, så är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos Vinci Hair Clinic. Vår trevliga,kunniga och professionella personal kan utvärdera dig och ge dig information om vilka behandlingsmetoder som är tillgängliga för dig och vilka som skulle ge det absolut bästa och mest naturliga resultatet. Vid en konsultation på Vinci Hair Clinic i Amsterdam kan du ställa alla de frågor och funderingar som du har angående håravfall och behandlingar i en trygg och säker miljö då vår personal har tystnadsplikt.

Vinci Hair Clinic Amsterdam
Gondel 1,
Amsterdam,
1186 MJ Amstelveen,
The Netherlands

Tel: +31 207 671 924

Vår klinik är beläget på Gondel 1, Amstelveen, Noord-Holland 1186. Vi erbjuder våra patienter kostnadsfri parkering vid vår klinik. Det finns också flera hållplatser för allmän transport i närheten. Den närmaste tunnelbanestationen är Gondel med Marne, Meent Brink stationen i närområdet. Den närmaste busstationen är Amstelveen, Logger och buss 199 går till dit.