Vinci Hair Clinic Beirut, Lebanon
Här är vi stolta över att kunna erbjuda våra klienter ett utbud högkvalitativa tjänster och lösningar, inklusive våra mikropigmenteringsbehandlingar av hjässan (SMP, Scalp MicroPigmentation).

På Vinci Hair Clinic drar vi nytta av den senaste teknologin och de senaste vetenskapliga framstegen för att kunna ge dig de bästa lösningar mot håravfall som marknaden har att erbjuda. Med klinker världen över strävar vårt professionella och passionerade expertteam efter att hjälpa klienter som dig att få håret tillbaka och bli snyggare.

En av våra mest populära och framgångsrika behandlingsmetoder är våra mikropigmenteringar av hjässan (Scalp MicroPigmentation, SMP), en teknik som passar både män och kvinnor som lider av håravfall. Denna omsorgsfullt utvecklade behandling kan hjälpa dig som lider av alopeci, uttunnande av håret eller skallighet, och resultaten är synliga redan efter första behandlingssessionen. För att få mer information om SMP, besök vår klinik i Beirut idag för en gratiskonsultation, inklusive en utvärdering av dina personliga håravfallsbekymmer.

Vad innebär mikropigmentering av hjässan (SMP)?

Mikropigmentering av hjässan (även känt som SMP/MSP, Scalp MicroPigmentation eller Micro Scalp Pigmentation) är en icke-invasiv behandlingsmetod som simulerar en heltäckande rakad eller trimmad hårväxt på huvudsvålen. Vinic Hair Clinics specialisttränade team använder olika färgpigment och nålar för att skapa ett subtilt och unikt intryck av hårtextur på hjässan – alltid anpassat efter varje enskild klient, så att resultatet ser så naturligt ut som möjligt. Till skillnad från mer traditionella tatueringsmetoder som använder en tjockare nål och injicerar pigmenten djupare under huden är SMP-metoden i princip smärtfri. De flesta klienter upplever bara en milt kittlande känsla på hjässan under själva proceduren. Det går snabbt att återhämta sig från en SMP-behandling, och resultaten håller i sig länge.

För vem passar SMP-behandling?

Klienter som lidit av många olika typer av håravfall har med stor framgång dragit nytta av våra mikropigmenteringsbehandlingar för att få tillbaka en look med heltäckande hårväxt på hjässan. Ett vanligt användningsområde är att dölja områden på hjässan där håret har tappats på grund av manligt håravfall. Med hjälp av behandlingen får klienten möjlighet att ha kortrakad frisyr, inte sällan för första gången på många år. Ärr som bildats under tidigare hårtransplantationer kan också döljas effektivt av metoden, och MSP passar även för att dölja effekterna av alopeci. Även många kvinnor har dragit nytta av SMP-behandling för att dölja effekterna av skador i hårväxten som uppstått på grund av alltför intensiv styling.

Varför ska du välja Vinci Hair Clinic för din behandling?

På Vinci Hair Clinic har vi en unik approach till håravfallsbehandlingar, och vi är trygga i vår förvissning att våra mikropigmenteringar av hjässan är de bästa som marknaden har att erbjuda. Vi hjälper ofta klienter som fått otillfredsställande resultat från andra hårkliniker eller skönhetssalonger. Till skillnad från dessa tar vi din resa mot att få håret tillbaka på allvar – vi förstår att det inte är lätt att fatta ett beslut om att göra någonting åt sitt håravfall, och vi erbjuder bara gedigna och seriösa medicinska behandlingar. Våra professionella hårkliniker håller högsta standard och vi använder oss enbart av den senaste teknologin som finns tillgänglig på marknaden. Våra experter på Vinci Hair Clinic är tränade i både de medicinska och de estetiska aspekterna av behandlingen, så vi säkerställer att dina resultat ser så bra ut som möjligt. På Vinci Hair Clinic kan du vara trygg i att du får en kvalitetslösning på dina håravfallsbekymmer, alltid anpassad efter dina personliga behov och mål.

Vad gör jag nu?

Om du vill tala med en av våra håravfallsexperter på vår klinik i Beirut kan du boka en tid hos oss genom att ringa +961 03 112341. Du kan även använda vårt kontakformulär hår på sidan för att komma i kontakt med kliniken. Vårt kunniga och vänliga team ger dig gärna mer information om hur SMP kan förbättra ditt utseende och din livskvalitet.

Ta ditt första steg på din resa mot att få håret tillbaka och ring oss idag på: +961 03 112341

Antelias-Naccahe Old Street,
Advanced Eye Care Building,
Under Naccache Bridge (5.54 mi)
Beirut, Lebanon
(+961) 03 112341