Vinci Hair Clinic Lebanon

Vi på Vinci Hair Clinic välkomnar dig att upptäcka våra avancerade behandlingar för att ge dig håret tillbaka på vår nya klinik i Libanon. Vi är ett internationellt erkänt nätverk hårkliniker, och på våra kliniker erbjuder vi behandlingar av högsta klass mot olika typer håravfall. Vi har blivit omskrivna i tidskrifter som Men’s Health och varit med i inslag på olika TV-kanaler på BBC och ITV.

Under många år har klienter som lever och verkar i Libanon varit tvungna att resa till någon av våra andra kliniker världen över för att ta del av våra behandlingsalternativ som mikropigmentering av hjässan och hårtransplantationer enligt FUE- och FUT-metoden. Vår klinik på Damascus Street i Beirut ger nu klienter från hela Libanon tillgång till våra tjänster för att få håret tillbaka. Kliniken ligger bara en kort bilfärd från Rafic Hariris internationella flygplats, med gott om hotellmöjligheter i närheten. På så sätt är vår klinik i Beirut även ett bekvämt alternativ för besökare från andra länder.

På våra kliniker i Libanon erbjuder vi samma högkvalitativa och professionella behandlingar som vi utför på alla våra kliniker världen över. I enlighet med våra globala kvalitetskrav är vår Libanonklinik fullt utrustad med den senaste tekniken och bemannad av ett specialisttränat team håravfallsexperter. Vi erbjuder rådgivning och personligt anpassade behandlingsplaner för att hjälpa dig bli av med hår- och hjässbekymmer som tilltagande skallighet, ärrbildning från tidigare operationer, alopeci, uttunnande hår och vikande hårfäste. För att boka in en konsultation eller en behandling på vår klinik i Libanon, ring oss på +961 03 112341 eller fyll i vårt kontaktformulär här på sidan.

Vi på Vinci Hair Clinic är kända inom branschen för att erbjuda spetsteknologiska håravfallsbehandlingar i världsklass. Vårt utbud inkluderar våra allt populärare mikropigmenteringar av hjässan, liksom hårtransplantationer enligt FUE- och FUT-metoden. Alla våra behandlingar har specifikt och omsorgsfullt utvecklats för att ge resultat som ser så naturliga ut som möjligt. Vi skräddarsyr varje behandling efter varje enskild klients personliga behov och målbilder.

Vincis mikropigmenteringar av hjässan, även kända som SMP/MSP (Scalp MicroPigmentation eller Micro Scalp Pigmentation) har gett tusentals klienter världen över en ny look och nya möjligheter för livet. Denna hårtatueringsbehandling i framkant inom fältet är icke-invasiv och ger synliga resultat redan från den första behandlingssessionen. Behandlingen utförs av medicinskt och estetiskt tränade Vincispecialister som kombinerar olika nålbreddar och färgpigment för att simulera en subtil hårtextur på huvudsvålen. SMP passar bra som behandling för att dölja ärrbildning från tidigare, misslyckade hårtransplantationer som utförts på andra kliniker, men också för att dölja spåren av vanlig skallighet och alopeci. Resultatet ser ut som en heltäckande rakad eller trimmad hårväxt. Vi föreslår att du tar en titt på vårt klientgalleri med före- och efterfoton för att skapa dig en bild av hur naturliga och effektiva våra MSP-behandlingar är.

Vårt skickliga team mikropigmenterings- och hårtransplantationsexperter på Vinci Hair Clinic i Libanon ger dig gärna dig råd och hjälper dig att hitta en passande lösning på just dina håravfallsproblem. Om du vill veta mer om SMP och de andra håravfallsbehandlingar vi erbjuder på kliniken, tveka inte att ta kontakt med oss! Vi erbjuder alla våra klienter en gratiskonsultation utan förpliktelser, där du får chansen att diskutera ditt håravfall förtroligt och konfidentiellt med en av våra specialister. Under konsultationen analyserar vi ditt nuvarande håravfall och arbetar med dig för att hitta den lösning som passar bäst för just dina behov och mål. Kontakta oss idag genom att ringa Vinci Hair Clinic i Libanon på +961 03 112341 eller genom att fylla i vårt kontaktformulär här på sidan.

Våra kliniker i Libanon: