Hair Clinic in Ireland

Med sitt utmärkta läge mitt i stadens hjärta ligger Vinci Hair Clinics klinik i Dublin lättillgängligt och idealt belägen för klienter från både Irland och Nordirland, med goda trafik- och kollektivtrafikförbindelser med Shannon, Cork och Belfast. Vi har även kliniker i Cork och Belfast.

Vårt behandlingscentrum i Dublin erbjuder lösningar mot håravfall och rådgivning angående vårt fulla utbud, inklusive hårtransplantationer enligt FUT- (Strip), FUE- och Vinci Max™-metoden, ögonbrynstransplantationer och mikropigmenteringar av hjässan (MSP, Micro Scalp Pigmentation).

Alla våra konsultationer på vår klinik i Dublin är gratis och inkluderar en fullständig utvärdering av ditt nuvarande håravfall. Vårt team håravfallsexperter analyserar ditt hår med hjälp av en digital Proscope-skanner som tillsammans med information om din familjehistorik gör det möjligt för oss att få en bild av hur ditt framtida håravfall kommer se ut.

För att boka in en konsultation på en av våra kliniker på Irland, ring oss idag på +353 1 6869421 eller inled din rådgivningsprocess genom att fylla i vårt kontaktformulär här på sidan.

Vinci Hair Clinic har ett större utbud lösningar mot håravfall än någon annan hårklinik, och kreditmöjligheter finns tillgängliga för klienter som bor på Nordirland.

Vinci Hair Clinic – Dublin
9 Pembroke Street Upper
Dublin 2
D02 KR83

01 6869421

Vinci Hair Clinic är auktoriserat hos och regleras av den statliga institutionen Financial Conduct Authority.