Vad innebär mikropigmentering av hjässan (Scalp MicroPigmentation, SMP)?

SMP är en revolutionerande hårbehandlingsteknik som vi erbjuder på Vinci Hair Clinic i Paris, Frankrike för att behandla många olika sorters håravfall, inklusive alopeci, skallighet och uttunnande hårväxt. Under den sofistikerade behandlingen, som passar både män och kvinnor, injiceras medicinska pigment med specifika färgtoner in i överhuden (epidermis) för att efterlikna kortrakad hårväxt.

Behandlingen kan ge dig omedelbara och fantastiska resultat redan under den första behandlingssessionen. Det enda som krävs är att patienten håller sin frisyr kortrakad.

Hair clinic in ParisDu kan boka in en gratiskonsultation med vårt erfarna håravfallsteam i Paris idag genom att fylla i ett av våra kontaktformulär här på internet eller ringa oss direkt på +33 (0) 640 784 230. Alternativt kan du komma förbi – du finner oss på Place de la Républicque-Dominicaine 6. Kliniken är utmärkt belägen med nära till allt du kan behöva.

I samråd med dig och dina önskemål sätter vi upp en behandlingsplan för din mikropigmentering. Mikropigmentering av hjässan är ett icke-kirurgiskt behandlingsalternativ som kan ge dig som drabbats av håravfall bättre livskvalitet. Vårt medicinska team har mycket erfarenhet av att utföra den här sortens behandlingar. På förfrågan kan vi även erbjuda traditionella hårtransplantationer på kliniken.

De resultat vi uppnår är fantastiska. Vänta inte längre, kontakta Vinci Hair Clinic i Paris idag för att få din nya look.

Vinci Hair Clinic – Paris
46, Boulevard Exelmans
75016 Paris

Tel: +33 (0) 640 784 230