Hair Clinic Dubai

Genom att erbjuda våra egna Vinci-hårtransplantationer i Dubai har vi gjort det möjligt för våra klienter att få sin behandling i Förenade Arabemiraten utan att behöva resa till andra Vincikliniker för att få håret tillbaka. På kliniken i Dubai erbjuder vi vårt fulla utbud hårtransplantationer, inklusive FUT- (även kallat FUSS eller STRIP) och FUE-hårtransplantationer, ögonbrynstransplantationer, ögonfranstransplantationer och andra behandlingar mot skallighet. Skägg- och kroppshårstransplantationer finns också tillgängliga.

Vinci Hair Clinic Dubai Partnerklinik

Vinci är stolta över att att kunna erbjuda våra tjänster i Förenade Arabemiraten. Vår hårklinik i Dubai erbjuder ett stort utbud behandlingar mot håravfall. På grund av den stora efterfrågan och för att kunna erbjuda våra klienter i Dubai och Mellanöstern bästa möjliga service utför vi nu även hårtransplantationer här genom vår partnerklinik You New Plastic Surgery i stadsområdet Deira.

Vinci Hair Clinic DubaiMikropigmentering av hjässan är en innovativ metod för att behandla alopeci, skallighet, uttunnande hår, vikande hårfäste och håravfall som får det att se ut som om du hade riktigt hår på hjässan. Varken du själv eller någon annan kommer att märka att du har fått behandling, resultatet som uppnås med behandlingen blir verkligen fantastiskt…

Liksom på alla Vinci Hair Clinics hårkliniker utförs behandlingen av kirurger i världsklass med många års erfarenhet av hårtransplantationer och andra hårbehandlingar. Våra kirurger är medlemmar i ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery, det internationella samfundet för hårkirurgi) och har dessutom certifierats av Vinci Hair Clinic för att säkerställa att vi uppnår likvärdigt förstklassiga resultat världen över.

Vår professionella hårtransplantationskirurg i Dubai har även arbetat i Storbritannien och Saudiarabien. Med över tjugo års erfarenhet av hårtransplantationer och andra behandlingar mot håravfall ser han till att du får lika fantastiska resultat som på alla Vincis kliniker.

Kliniken är fullt utrustad enligt högsta internationella standard och bemannad av ett skickligt team sjuksköterskor och medicinska experter. De utgör en viktig roll i det kirurgiska arbetet med att ta loss och förbereda hårsäcksgrupper för transplantation. Vår fantastiska personal är orsaken till att vi ständigt uppnår så oslagbara resultat på våra kliniker världen över.

Våra konsultationer är gratis. Du kan inleda din resa mot att få en mer heltäckande hårväxt på Vinci Hair Clinic och våra affärspartners i Dubai genom att fylla i vårt kontaktformulär online eller ringa oss på +971 4 298 9884.

Vinci Hair Centre – Dubai
Al Wanda Building,
Port Saeed Road 465
Deira, Dubai
971 4 298 9884