Vinci Hair Clinic har sitt latinamerikanska fäste i São Paulo i Brasilien, landets och hela Sydamerikas finansiella centrum. São Paulo stad är huvudstad i staten med samma namn och Sydamerikas största stad. Kliniken ligger nära flygplatserna Guarulhos och Campinas, så det är enkelt att nå kliniken även från andra brasilianska städer såsom Rio de Janeiro, Salvador, Brasília, Fortaleza och Belo Horizonte, för att nämna ett par av Brasiliens mest dynamiska städer.

Sao Paulo - BrazilVår klinik i São Paulo ligger i Alphaville, inlemmad i Medic Life Centre, en unik byggnad på 19 våningar med helikopterplatta, sjukhus, gym, apotek och allt annat man kan behöva. Kliniken är utrustad med ett rum för digital mikroskopisk dissektion, ett kirurgiskt operationsrum, utrustning för mikropigmentering av hjässan och allt annat som kan behövas för behandlingen av våra klienter.

För patienter med längre framskridet håravfall erbjuder Vinci Hair Clinic i Brasilien hårtransplantationer med hjälp av FUT- (Follicular Unit Transfer), FUE- (Follicular Unit Extraction) och den världsberömda Vinci Max-metoden. De resultat vi uppnår med våra hårtransplantationer är permanenta och ser fullkomligt naturliga ut. Ta en titt på i vårt kundgalleri för att se själv hur våra behandlingar förbättrar våra klienters utseende och självkänsla.

Mikropigmentering av hjässan (Scalp MicroPigmentation, SMP) är ett fantastiskt icke-kirurgiskt sätt att simulera rakad hårväxt på huvudsvålen. Med hjälp av denna teknik kan även patienter helt utan hår få heltäckande hårväxt på en enda session. I Brasilien är det bara Vinci Hair Clinic som erbjuder denna typ av behandling.

Boka in din konsultation genom att ringa kliniken på +55 11 2970 4700 eller fylla i ett av våra kontaktformulär här på sidan. Den rådgivning vi ger är gratis, så tveka inte att kontakta kliniken redan idag.

Vinci Hair Clinic – São Paulo – Alphaville
Edifício Medic Life
Avenida Copacabana, n 112 , sala 502
Empresarial 18 do Forte
Alphaville, Barueri
São Paulo
CEP 06472-001

Vinci Hair Clinic – São Paulo – Brooklin
Edificio Capital Corporate Office
Avenida Doutor Chucri Zaidan 1550
Conjunto 1108
Brooklin
São Paulo
CEP 04711-130

Tel: (11) 2970 4700
WhatsApp: (11) 97130 2757