Vinci Hair Clinic Rio de Janeiro

Vinci Hair Clinic har varit etablerade i sydöstra Brasilien i flera år. På vår fantastiska klinik i Rio de Janeiro visar vi varför vi är det givna valet för många hårtransplantationspatienter. Här erbjuder vi lösningar för klienter i Baixada Fluminense, Niterói, Costa Verde, Costa do Sol, Caminhos da Mata, Serra Verde, Caminhos Colonais, among others.

Vinci Hair Clinic har fyra filialer i Brasilien och fler än tjugo världen över. Vår klinik i Rio de Janeiro erbjuder mikropigmenteringar av hjässan (Scalp MicroPigmentation, SMP), hårtransplantationer enligt FUE-, FUT- eller Vinci Max-metoden och andra alternativa medicinska behandlingar mot skallighet.

Vinci Hair Clinic är ensamma i Brasilien om att erbjuda Scalp MicroPigmentation (SMP), en metod som ger bättre resultat än traditionell mikropigmentering.

Scalp MicroPigmentation Rio de Janiero

SMP används för att behandla patienter som lider av olika sorters alopeci. Tack vare de fantastiska resultat vi uppnår med våra hårtransplantationer vet många patienter i området vilken kvalitet vi har på vår service.

Vi är också en av Brasiliens fåtal kliniker som erbjuder FUE-hårtransplantationer, en transplantationsmetod som i princip inte lämnar några ärr och inte kräver det ökända horisontella snittet som annars är typiskt vid hårtransplantationer. Den här metoden passar perfekt för klienter som vill ha snabb återhämtning efter transplantationen.

Förutom FUE-hårtransplantationer erbjuder vi också FUT-hårtransplantationer, en metod som rekommenderas till de som behöver täcka stora skalliga eller uttunnande områden i hårväxten.

Våra hårtransplantationer enligt Vinci Max-metoden använder sig av en kombinationsmetod som låter oss transplantera så många hårsäckar som möjligt. Metoden rekommenderas vanligtvis vid långt framskridet håravfall.

I Rio de Janeiro erbjuder vi även läkemedelsbehandlingar mot håravfall för både män och kvinnor, samt mesoterapi och andra alternativa behandlingar.

Kontakta Vinci Hair Clinic idag genom att ringa +55 (21) 3500 1736 för att boka en konsultation och ta reda på mer om de senaste teknikerna vi importerar från Europa. Du kan också boka din konsultation online genom att klicka här.

Vinci Hair Clinic – Rio de Janeiro
Edifício CEO Bloco 2
Av. João Cabral de Melo Neto, 850 sala 207
Barra da Tijuca – Rio de Janeiro
Brazil 22775-055

Tel: (21) 3500 1736