Vinci Hair Clinic var först med att etablera hårkliniker i Brasilien och införa Nordeuropas ledande spetsteknologiska hårbehandlingar i Sydamerika.

Våra behandlingar utförs inte på vanliga sjukhus. Istället har vi ett specialistcentrum i São Paulo, specifikt designat för att kunna utföra hårtransplantationer. Bara genom att utföra våra behandlingar i våra egna, välutrustade lokaler med vår egna medicinska experter kan vi säkerställa bästa möjliga bekvämlighet för våra patienter och även i Brasilien leverera de enastående resultat som är standard på våra filialer världen över.

Utöver FUT-hårtransplantationer (FUT står för Follicular Unit Transfer), hårtransplantationernas crème de la crème, utför vi här även FUE-hårtransplantationer. Denna minimalt invasiva teknik som i princip inte lämnar några ärr blev världskänd när Wayne Rooney valde metoden för sin hårtransplantation i London.

Dan Before 2

Dan After

Vinci Hair Clinic har också blivit marknadsledare inom mikropigmenteringar av hjässan (Scalp MicroPigmentation, SMP). Liksom vid alla våra behandlingar får du tala med en hårkirurg som förstår implikationerna av framtida håravfall och i samråd med dig utformar en personlig behandlingsplan för att hjälpa dig kamouflera uttunnande och skalliga områden på hjässan.

Våra kliniker för att ge dig håret tillbaka erbjuder också ett stort utbud medicinska behandlingar mot håravfall som antingen separat eller i kombination med en hårtransplantation eller annan behandling  kan ge dig fantastiska resultat.

Våra brasilianska hårkliniker erbjuder följande hårtransplantationsbehandlingar:

 • Vinci FUT-hårtransplantationer
 • Vinci FUE-hårtransplantationer
 • Vinci Max-hårtransplantationer
 • Ögonbrynstransplantationer
 • Ögonfranstransplantationer
 • Skägg- och mustaschtransplantationer
 • Kroppshårstransplantationer

Vi erbjuder även dessa medicinska och icke-kirurgiska behandlingar mot håravfall:

 • Mikropigmentering av hjässan (SMP – Scalp MicroPigmentation)
  Alomesa mesoterapi
  Vincis behandling med trombocytrik plasma (PRP, platelet rich plasma) mot håravfall

what-a-hair-transplant-can-do-for-you

De flesta av dessa behandlingar passar både män och kvinnor. För att boka in en konsultation på en av våra kliniker i Brasilien, ring oss idag på +55 11 2970 4700 eller fyll i vårt kontaktformulär här på sidan. Genom att besöka en av våra brasilianska kliniker tar du första steget mot att få en personlig lösning på dina håravfallsproblem.

Våra kliniker i Brasilien: