Micro Scalp Pigmentation Clinic in Sydney - Our Location

Vinci Hair Clinics internationella framgångssaga fortsätter! Vi är nu Australiens största och mest erfarna kliniknätverk för mikropigmenteringar av hjässan. Varje år utför vi tusentals högkvalitativa behandlingar internationellt där vi hjälper män och kvinnor omvandla sina problematiska hårfästen.

Micro Scalp Pigmentation Clinic in SydneyVårt fantastiska rykte av att konsekvent leverera högkvalitativa och naturliga resultat har gjort oss föremål för inslag på BBC TV och ITV, och vi har även omskrivits i Men’s Health Magazine.

Vincis klinik i Sydney för mikropigmenteringar av hjässan hjälper män och kvinnor som drabbats av alopeci, håravfall eller uttunning av håret, samt klienter som vill dölja sina oestetiska ärr från tidigare hårtransplantationer.

Vi hoppas att vår breda erfarenhet, vår storlek och vårt rykte ger dig trygghet i att våra resultat är i absolut världsklass – de bästa som uppnås på marknaden. Om du är oroad över ditt håravfall, boka in en gratiskonsultation utan förpliktelser på en av våra kliniker.

Vår klinik i Sydney ligger inlemmad i Star Cosmetic Medicine Clinic. Här arbetar några av Australiens bästa plastikkirurger. Om det känns enklare kan du ta kontakt med oss här på nätet genom att fylla i vårt kontaktformulär, så hör vi av oss. Vi utvärderar ditt fall och ge dig detaljerad information om de behandlingsalternativ som står till buds och vad de kostar. Du kan också ringa vårt vänliga team på: +61 1300 399 457.

Läs mer om Vinci Hair Clinics i Australien utbud av mikropigmenteringar av hjässan och tjänster mot håravfall

Vad innebär mikropigmenting av hjässan (SMP, Scalp Micro Pigmentation)?

SMP är en revolutionerande behandlingsmetod som utförs på Vinci Hair Clinic i Sydney för att behandla många olika sorters håravfall, exempelvis alopeci, skallighet och uttunnande hårväxt. Vår unika och revolutionerande MSP-behandling är för både män och kvinnor. Behandlingen innebär att specifika färgtoner med medicinskt pigment injiceras i epidermis (överhuden) för att efterlikna hårsäckar.

Micro Scalp Pigmentation Clinic in Sydney

Med SMP kan du se fantastiska resultat redan efter den första sessionen. Behandlingen kräver bara att du håller håret kortrakat eller trimmat.

Vad är en hårtransplantation?

En hårtransplantation på Vinci är en effektiv och i de flesta fall relativt okomplicerad behandling för att ge dig håret tillbaka. En remsa hår (eller individuella hårsäckar) tas från ett givarområde, oftast baksidan av huvudet, separeras i individuella hårsäcksgrupper och placeras sedan i det skalliga eller uttunnande mottagarområdet på hjässan som drabbats av håravfall. När hårsäckarna väl har transplanterats till mottagarområdet fortsätter de växa, precis som helt vanliga hårstrån.  Vincis FUT-hårtransplantationer kan täcka stora skalliga områden på huvudsvålen under en enda 4-6 timmar lång session och ge dig ditt hårfäste tillbaka. Även FUE-hårtransplantationer kan täcka relativt stora områden där håret tunnats ut eller tappats.

Vincis klinik i Sydney för mikropigmentering av hjässan besvarar alla dina frågor om håravfall

För att boka in ett rådgivningsmöte med oss kan du fylla i vårt konsultationsformulär här på sidan. Med hjälp av dina svar kan vi utvärdera ditt fall och sedan kontakta dig för att ge dig mer information om de behandlingsalternativ som skulle passa och göra en uppskattning av vad de skulle kosta.

Ett annat alternativ är att du ringer till vårt vänliga och erfarna team på: +61 1300 399 457.

Vinci Hair Clinic i Australien erbjuder även kreditalternativ till klienter som bor i landet.* Det har aldrig varit bättre läge att förändra ditt utseende med hjälp av en mikropigmentering av hjässan eller en hårtransplantation. Kontakta oss idag för att få mer information.

Vinci Hair Clinic Sydney
1 Union Street,
Pyrmont, Sydney
NSW 2009
1300 399 457

* För att få kredit ställs särskilda krav.

Vinci Hair Clinic Sydney - Recensioner
  • Jag genomgick en Micro Pigmentation i hårbotten hos kliniken i Sydney och älskar verkligen mina resultat!
5

Handla om Vinci Hair Clinic Sydney

Vincis klinik i Sydney för mikropigmenteringar av hjässan hjälper män och kvinnor som drabbats av alopeci, håravfall eller uttunning av håret, samt klienter som vill dölja sina oestetiska ärr från tidigare hårtransplantationer.