Australian Hair clinics - Offering Micro Scalp Pigmentation in Melbourne, Perth & Sydney

Våra internationella framgångar har gjort oss till världens största och mest erfarna kliniknätverk för mikropigmenteringsbehandlingar av hjässan (Scalp MicroPigmentation), och våra tre australiensiska kliniker står öppna för klienter i Australasien. Varje år utför vi tusentals högkvalitativa behandlingar internationellt där vi hjälper män och kvinnor omvandla sina problematiska hårfästen.

Vårt fantastiska rykte av att konsekvent leverera högkvalitativa och naturliga resultat har gjort oss föremål för inslag på BBC TV och ITV, och vi har även omskrivits i Men’s Health Magazine. Vi är glada att kunna erbjuda dessa behandlingar till våra klienter i Australien.

Vincis australiska hårkliniker hjälper både män och kvinnor som drabbats av alopeci, håravfall eller uttunning av håret, samt klienter som vill dölja oestetiska ärr från tidigare hårtransplantationer.

Vilka behandlingar erbjuder vi på våra australiska kliniker?

Vi erbjuder följande behandlingar på våra australiska kliniker:

  • Mikropigmentering av hjässan (SMP – Scalp MicroPigmentation)

Australian Hair clinics - Micro Scalp Pigmentation

Med vår breda erfarenhet, vår storlek och vårt rykte kan du vara trygg i att resultaten av våra behandlingar är i absolut världsklass – de bästa som uppnås på marknaden. Om du är oroad över ditt håravfall, boka in en gratis konsultation utan förpliktelser på en av våra kliniker.

Läs mer om Vinci Hair Clinics i Australien utbud av mikropigmenteringar av hjässan och tjänster mot håravfall

Vår klinik i Sydney ligger inlemmad i Star Cosmetic Medicine Clinic. Här huserar några av Australiens bästa plastikkirurger. Vi har även en klinik i Melbourne, i The Newin Hair Transplant Institute och en klinik för skräddarsydda mikropigmenteringsbehandlingar i Perth. Du kan alltså  smidigt komma förbi och hitta en lösning på dina håravfallsproblem. Om det känns enklare kan du ta kontakt genom att fylla i vårt kontaktformulär här på nätet som låter oss utvärdera ditt fall och sedan ge dig detaljerad information om de behandlingsalternativ som står till buds och vad de kostar. Annars kan du också ringa vårt vänliga team på +61 1300 399 457.

Våra kliniker i Australien: