Vinci Hair Clinic har klinker som behandlar oönskat håravfall över hela världen, och detta ger dig ett stort utbud av kliniker att välja mellan. Från Europa till USA, till Mellanöstern och Australien. Oavsett var så finns det en klinik nära dig som kan ge dig de bästa tänkbara behandlingarna när det kommer till Hårtransplantation, Micropigmentation i hårbotten och andra tänkbara behandlingar. Sök bland våra kliniker för att hitta den klinik som är närmast dig.

Europa

Oavsett var i den Europeiska unionen du befinner dig så finns det en klinik nära dig som kan hjälpa dig hitta lösningen för ditt oönskade håravfall.

Vi är mycket glada över att kunna erbjud så många utmärkta kliniker över hela Europa. Eftersom vi har så många kliniker i Europa så kan vi nå ett stort antal personer som lider av oönskat håravfall och hjälpa dem med sina problem nära deras bostadsort.

Det finns ett stort antal Vinci Hair Clinics över hela Storbritannien som erbjuder olika former av behandlingar för oönskat håravfall. Vårt medicinska huvudkontor ligger på Harley Street i London och det är även centralpunkten för våra specialister, det är här vi utvecklar våra behandlingar, tränar vår personal och skapar nya kreativa sätt att handskas och behandla håravfall.

Asien och Mellanöstern

Den största Vinci Hair Clinic du kan hitta i Mellanöstern finns i Dubai och här erbjuder vi flera olika behandlingsalternativ och kirurgiska ingrepp för att handskas med oönskat håravfall.

Australien

Vår första klinik i Australien öppnades 2013 och idag har vi kliniker i bland annat Sydney, Perth och Melbourne och samtliga erbjuder de mest moderna behandlingarna för oönskat håravfall.

Nord Amerika

Vi har ett växande nätverk av kliniker över hela USA, men mestadels på östkusten idag. Vi erbjuder flera olika behandlingsalternativ såsom vår SMP behandling som har mer än över 1000 nöjda patienter.

Sydamerika

Våra kliniker i Sydamerika är på frammarsch och vi har idag kliniker i Rio och San Paol. Vi erbjuder flera effektiva behandlingsmetoder såsom SMP och hårtransplantationer.

Afrika

Vår första klinik i Afrika finns i Lagos, Nigeria och här erbjuder vi vår välkända SMP behandling och våra utövare här är väl vana vid att jobba med afrikansk hud och hår.

Internationellt företag med internationellt erkännande

Vi är ett internationellt företag som har ett internationellt erkännande. Vinci Hair Clinic är inte bara erkänt utan räknas till ett av de bästa företagen på marknaden när det kommer till att behandla oönskad håravfall. Vi har erbjudit klienter över hela världen våra nya metoder såsom vår revolutionerande MSP™, Scalp MicroPigmentation™ (micropigmentation i hårbotten)  för att behandla deras problem med oerhört gott resultat.

Några av våra behandlingar är:

Vår globala styrka kommer från våra specialister och nätverket av kliniker som finns på några av världens mest besökta platser såsom Storbritannien USA, Spanien, Brasilien, Chile, Danmark och Irland. Vårt team jobbar ihop och vi erbjuder samma professionella behandling och bemötande på samtliga av våra kliniker.

Scalp MicroPigmentation

Samtliga av våra kliniker erbjuder professionell behandling i ren, moderna lokaler där du även kan koppla av. Vi sätter stort värde, inte bara på våra behandlingar utan även på vårt bemötande och din bekvämlighet och därför är våra kliniker mer än bara behandlingskliniker. Du är välkommen att kontakta oss eller en klinik nära dig om du vill ha mer information och kunskap om vad vi erbjuder och vilken behandling som passar dig och dina behov bäst.