Vi förstår att många kvinnor inte är lämpade för en vanlig hårtransplantation eftersom deras håravfall är mer diffust. Detta innebär att det finns färre behandlingsalternativ och medicinska behandling än män.

Detta har varit en drivkraft att få micropigmentations behandlingen i hårbotten att även fungera för personer med långt hår, och över åren har vi sett ett makalöst resultat, där fler och fler kvinnor (och män) har beslutat sig för att genomgå den revolutionerande kvinnliga behandlingen för håravfall.

Alice Before

Alice After

Varför micropigmentation i hårbotten för långt hår kan vara bra för kvinnor

Kvinnligt håravfall kan vara svårt att behandla och inte alla kvinnor är inte lämpliga kandidater för en kirurgisk hårtransplantation. Medan en micropigmentation i hårbotten har använts på män som väljer att rakat hår och det kan vara svårt att förstå skillnaden mellan att få behandlingen gjort i långt och och i kort hår.

Den här behandlingen är extra bra om du har mörkt hår. Att behandla personer som är blonda eller rödhåriga går i regel inte eftersom pigmentet blir svårt att få rätt. Det bästa sättet för att ta reda på om du är en lämplig kandidat för den här behandlingen är att kontaka oss för en kostnadsfri consultation.

Om det visar sig att du är en lämplig kandidat så behövs det i regel 2-3 behandlingar för att resultat ska uppnå den perfekta nivå och vara hållbar.

Ta reda på mer om MSP behandlingar för lång hår. Vänligen ring din närmaste klinik för att boka ett möte eller använd vårt konsultations program online.

Hur  micropigmentation i hårbotten för långt hår kan hjälpa män

SMP används för att skapa en illusion av tjockt hår genom att minska kontrasten mellan håret och hårbotten! Detta gör man helt enkelt genom att fylla i tomrummen mellan hårstråna med färg. Efter en end behandling kommer du se en stor skillnad men det krävs fler behandlingar för att få ett perfekt resultat.

Behandlingen utförs på våra specialiserade kliniker och det kräver ingen medicin eller tid borta från jobbet. Folk runt omkring dig kommer inte upptäcka någon skillnad mer än att det ser ut som om du har tjockare hår över hela huvudet. Du kan fortsätta färga ditt hår och ha det i den stil du själv känner för. SMP behandlingen behöver ingen speciell behandling vilket underlättar för dig

För att ta reda på om du är en lämplig kandidat för Micropigmentation i Hårbotten så kontakta din närmaste Vinci Hair Clinic. Ställ alla dina frågor via telefon eller använd vårt enkla Kontakta oss alternativ för att boka en kostnadsfri konsultation med en av våra specialister SMP behandlingen.