Micropigmentation i hårbotten för Alopecia är en anna form av behandling i hårbotten som kan hjälpa en att dölja problem som kan uppstå vid den här typen av håravfall. Det finns inget botemedel för Alopecia Arreta, Alopecia Universalis, och behandlingen kan ge lättnad för de som drabbats av sjukdomen och har synliga effekter på grund av  hårbortfall.

Traction Alopecia och flertalet andra hårsjukdomar kan behandlas med den här typen av behandling, och vi kan hjälpa till och kamouflera skadan som uppstått med hjälp av Micropigmentation i hårbotten för Alopecia behandling, så att de som lider av sjukdomen kan fortsätta sina liv och känna sig tillfreds med sitt utseende.

Alopecia Universalis är en sjukdom som skapar en hårbotten som är helt skallig och detta har gjort att vi har valt att ta fram en behandlingsmetod där man inte bara återstället hårlinjen utan man behandlar hela huvudet. Eftersom det i regel är ett stort område som måste behandlar så kan det behövas fler behandlingstillfällen än vad som i regel krävs när man behandlar manligt håravfall. Men resultatet är en nyfunnen frihet som kan förändra livet för den drabbade.

Full Alopecia with Scalp Pigmentation

Alopecia Arreata kallas ibland för fläck skallighet och det är inte ovanligt att en man kan göra en lyckas hårtransplantation i de drabbade områdena. Genom att göra en SMP behandling för att dölja de kala områdena så kan det hjälpa till att dölja sjukdomen då. De flesta väljer att raka huvudet helt och genomgå en SMP för Alopecia men för kvinnor som är drabbade så kan det vara mindre områden och då är lättare att få hårimplantat att smälta in i det redan existerande håret. Det gör att den nya hårlinjen ser helt naturlig ut.

Karl Before

Karl After

Det finns ett flertal olika sjukdomar som Traction Alopecia, Alopecia som lämnar ärrvävnad och Lupus, är endast ett fåtal av de sjukdomar som orsakar skallighet. I normala fall de drabbade känna en stor glädje när de genomgår en SMP behandling för att följa kala fläckar och sjukdomen. Om du lider av en sjukdom som har drabbat hårbotten så kan det vara skönt att dölja dessa. Kontakta din närmaste Vinci Hair Clinic för information och vi svarar på alla din frågor och funderingar över telefon. Du kan också använda Kontakta oss formuläret för att boka en kostnadsfri konsultation med en av våra specialister som kan hjälpa dig att fatta vilken SMP behandling som är bäst för dig.