Micropigmentation i hårbotten har utvecklats över tider, och även om SMP inte är hår så kan det göra så att det ser ut som om man har hår på huvudet. Under de rätta förhållandena och för de rätta kandidaterna så kan det användas tillsammans med andra kirurgiska hår restaurationer.

SMP är en icke-kirurgisk kosmetisk behandling som effektivt täcker hårbotten med ett färgpigment som matchar ens naturliga hårfärg, detta för att det ska smälta ihop och ge ett intryck av att ha ett rakat huvud i stället för att vara skallig. En del kandidater vill ha lite mer och vill ha riktigt hår, men de är i det stadiet då en hårtransplantation själv inte kan ge det önskade resultatet.

Med en långsiktig och noggrann planering så kan Vinci Hair Clinic kombinera dessa två effektiva metoder för att ge dig ett naturligt utseende på de områden där du har tappar hår. Genom att kombinera SMP med en FUE så kan man få det bästa av två världar. SMP ger en maximal täckning vilket resulterar i att du kan återgå till vilket Norwood stadie du önskar. Det är dock viktigt att tänka på att är vilket slutresultat man vill ha smart att man kan drabbas av mer håravfall i framtiden.(Klicka här för att ta reda på mer om FUE hårtransplantationen

Vad är FUE

Vi på Vinci Hair Clinic är experter på FUE-behandlingar. Det är en teknik där man tar individuella hårsäckar från baksidan och sidorna av huvudet, en efter en, genom att använda en cylinderformad nål. Därefter kontrolleras de igenom i mikroskop och enas de bästa placeras ut på det nya området. På grund av sättet hårsäckarna tas ut så behöver man inte sy eller använda grafer, detta resulterar i att endast en mindre mängd ärrvävnad uppstår vilket gör det lättare att ha en kortare frisyr.

Generellt så efter en FUE behandling så har man mycket mindre hår som växer än efter en FUT behandling, detta beror främst på att det tar mycket längre tid att ta bort de individuell hårrötterna. Men genom att kombinera den med en SMP så kan FUE säckarna placeras ut på ett mycket större område då SMP används för att dölja kala områden och bygga upp en illusion av tjock hår mellan säckarna.

Detta är ett kosmetiskt övertag som gör att det ser ut och känns som om man har huvudet fullt av hår när man har det kort rakat. Det första man gör är att genomföra en FUE behandling, där man tar bort graferna och får dem att läka under 3-4 månaders tid och sedan utför man en SMP behandling. Resultatet blir synligt direkt efter en SMP behandling men det brukar ta 3-4 behandlingar för att resultatet ska bli perfekt. och se naturligt ut.

Vad kan en FUE och en Micropigmentation i hårbotten göra för mitt utseende?

Genom att kombinera de två behandlingarna så ger man kandidaterna möjligheten att få ett så bra och naturligt resultat som möjligt, vilket en FUE själv inte kan göra. När man kombinerar behandlingarna så ger man också patienten större möjlighet att få en fin hårlinje och möjligheten att ha fler frisyrer.

Scalp MicroPigmentation and FUE Hair Transplant

’Efter att  ha förlorat tjockleken på håret uppe på huvudet så funderade jag först på att göra en SMP behandling, men efter att ha varit på en konsultation hos Vinci Hair Clinic i London så insåg jag att den bästa behandlingen för mig vad en kombinerad behandling. Jag är otroligt nöjd med slutresultatet.’ SMP och Hårtransplantation patienten – Abdul, London

Kontakta oss för en kostnadsfri utvärdering

Visste du att antalet patienter som önskar att de inte kontakta oss tidigare är stort? Kontakta oss idag för en kostnadsfri utvärdering. Vi är stolta över att kunna erbjuda en stor mängd behandlingar till våra patienter.

Alla foton du ser på vår hemsida är faktiska patienter och personal på Vinci Hair Clinic. Vi använder inte modeller eller photoshop.