Inte alla SMP är likadana, hur naturtroget ditt resultat kommer att bli beror på många olika faktorer. Det är en konst att få det att se ut som om man har mycket kort rakat hår och det utförs genom att man medicinskt sätter in mycket små färgpigment i det yttersta lagret hud på huvudet. På Vinci Hair Clinic är vi stolta över alla de behandlingar som vi har utfört, vår tekniska framgång och våra duktiga och vältränade anställda som har ett öga för detaljer och som gör varje behandling framgångsrik. Eftersom vi lägger ner mycket tid på alla detaljer så blir resultatet imponerande och naturtroget. Du får ett naturligt utseende där det ser ut som om du har kort snaggat hår, som ramar in till ansikte och det ser ut som om du har hår på hela huvudet, detta oavsett hur pass mycket hår du tappat sedan tidigare.

SMP ger dig också möjligheten att ge en ännu bättre illusion om du fyller ut ditt redan existerande hår, på de områden där du lider av förtunning eller håravfall. Vinci Micropigmentation i hårbotten anses vara en permanent behandling där inget speciellt underhåll behöver göras och inga touch up behöver göras efter något år. Du behöver heller inte använda någon form av medicin, vilket ofta rekommenderas för andra typer av hårtransplantationer och behandlingar.

Scalp MicroPigmentation for a Shaved Hair Style

Utformningen på hårlinjen är utan tvekan det mest artistiska och svåra området på hela behandlingen, detta på grund av att det är den som ramar in ditt ansikte och ger dig ett ungdomligt utseende. Eftersom en SMP inte förlitar sig på donationshår så kan vilket utseende som helst uppnår. Även om så är fallet så ska man vara försiktig så att man inte går för lågt och får en för aggressiv hårlinje som kan förändra hela ditt utseende på ett negativt sätt. Även om det kanske låter lockande så är det i regel de små stegen som är bäst för ditt ansikte och ditt utseende, då det även ska passa din ålder på ett bra sätt. Vårt vältränade och välutbildade team finns här för att hjälpa dig med råd och tips för vad som är bäst lämpat för dig och din ansiktsform. Du kan ladda upp bilder till vår SMP simulator online och se vad en förändrad hårlinje skulle göra för ditt utseende.

Scalp MicroPigmentation for a Shaved Hair Style - Sympathetic Hairline

Carlos, 44, var helt skallig och valde att göra en SMP behandling. hans hårlinje föryngrade hans utseende, och gav honom den hårlinje som han skulle haft om han hade kvar sitt hår. Micropigmentation i hårbotten ger ett snaggat uttryck och det har drastiskt förbättrat hans hårstil då och det gav även Carols ett yngre utseende. Efterbehandlingen är minimal och han är mycket nöjd över resultatet.

Som med alla kosmetiska behandlingar så är det en byteshandel, i SMP fallet så måste du hålla ditt naturliga hår väldigt kort snaggat för att vara säker på att behandlingen smälter in väl. Beroende på hur snabbt ditt hår växer så kan man behöva raka håret varje eller varannan dag. Ens naturliga hår växer men SMP förblir densamma. Ju längre ditt hår växer, destor tydligare blir det att du genomgått en behandling och det naturliga utseendet försvinner.

Det är viktigt att man förstår hur en SMP behandling fungerar, och detta kan säga om varje behandling man vill genomgå. För rätt person med realistiska förhoppningar så kan en SMP behandling hjälpa till att få fram ett hållbart utseende utan något kirurgiskt ingrepp, inga mediciner behövs och man är nöjd med att sitt hår kort. Den stora fördelen med en SMP är att den även fungerar för personer som inte kan eller får ta någon medicin.

Vinci Hair Clinic strävar efter att du ska vara glad och nöjd med din behandling och vi gör allt för att hjälpa dig på vägen dit.

SMP Scalp MicroPigmentation for a Shaved Hair Style

Du kan kontakta din närmaste Vinci Hair Clinik för mer information, få alla dina frågor besvarade via telefon eller använd alternativet Kontakta oss, för att boka en kostnadsfri konsultation med en av våra specialister som kan hjälpa dig att fatta rätt beslut angående SMP. Det finns inga köp- eller behandlingskrav på konstulationen.