På Vinci Hair Clinic förstår vi att alla människor är individer med egna förutsättningar och behov, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett rikt utbud av behandlingar mot håravfall. Vi drar nytta av den senaste tekniken för att gå varje enskild patients önskningar till mötes med den personliga service som vi alla förtjänar.

Vinci Hair Clinic

Våra gediget tränade experter på håravfallskirurgi strävar alltid efter att ge våra patienter spetsteknologiska behandlingar i världsklass. De guidar dig genom processen på ett professionellt, men också varmt och vänligt sätt – allt för att du ska kunna känna dig bekväm och ordentligt omhändertagen, oavsett på vilken av våra kliniker i världen du befinner dig.

Att vi erbjuder ett så brett urval av behandlingar betyder också att vi inte behöver begränsa oss i vår rådgivning – vi har inte något intresse av att försöka övertyga dig om att välja någon specifik behandling över en annan. Vad du än väljer erbjuder vi dig bästa tänkbara vård, och du kan vara trygg i att du är i goda händer.

Hårtransplantationer

Våra medicinska team världen över har spetskompetens inom alla de senaste kirurgiska teknikerna för hårtransplantationer. Alla våra medarbetare – från doktor till assistent – är licenserade inom sina fält i de länder där de verkar, och alla ser de till att sätta ditt välbefinnande i första rummet. Vi har mångårig erfarenhet av plastikkirurgiska behandlingar mot håravfall, och vi förenas i vår övertygelse att det krävs både konstnärlig förmåga och medicinsk excellens för att kunna uppnå bästa möjliga resultat när man utför en hårtransplantation.

För att säkerställa att våra hårtransplantationer håller högsta kvalitet ser vi till att våra metoder alltid är á jour med de senaste utvecklingarna inom branschen och forskningen. Vår strävan att ständigt bli ännu bättre genom kontinuerlig fortbildning gör Vinci Hair Clinic till marknadsledare inom hårtransplantationer. Vi prioriterar alltid ditt välbefinnande och att göra dig nöjd med resultatet även på lång sikt, och vi förstår att alla våra klienter har olika målsättningar. Vår hängivna personal lyssnar noggrant och skräddarsyr behandlingen efter dina behov för att se till att vi har samma bild av vad som ska uppnås.

Beslutet att genomgå en hårtransplantation kan vara livsomvälvande, och vi på Vinci Hair Clinic förstår vikten av att välja rätt behandling för ditt långsiktiga välbefinnande. Vår approach är öppen och ärlig, fylld av genuin empati för dina intressen och behov. Hårtransplantationer passar inte alla, och i sådana fall tycker vi det är bäst att vara öppna för att kunna diskutera de  alternativ som finns tillgängliga.

tratamiento-micropigmentacion

Mikropigmentering av hjässa/skalp

Som en av pionjärerna inom tekniken har Vinci Hair Clinic alltid legat i framkant inom utvecklingen av hårefterliknande mikropigmenteringsbehandlingar. Metoden kräver stor precision, god förståelse för skallbenens struktur och konstnärlig talang – tre kompetenser våra medarbetare delar.

Vi var den första medicinska kliniken i världen att lägga till mikropigmenteringssimuleringar till vårt utbud av behandlingar mot håravfall. Sedan dess har vi kontinuerligt förfinat vår teknik för att kunna ge våra patienter så hållbara och naturliga resultat som möjligt.

Vi lägger lika mycket vikt vid våra icke-kirurgiska behandlingar som vid våra vanliga hårtransplantationer. För att ständigt kunna erbjuda behandlingar i världsklass strävar vi alltid efter att bli ännu bättre på det vi gör och ytterligare förbättra vår teknik för mikropigmenteringar, både i fråga om de bläcktoner vi sätter in i hårbotten, de verktyg vi använder och själva tatueringsprocessen – allt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Medan traditionella tatueringar med tiden tenderar att byta färg och smeta ut sig något under huden har vi på Vinci Hair Clinic utvecklat en egen pigmenteringsmetod för att kunna ge våra klienter hållbara resultat som ser ut som ett naturligt rakat hår.

När man utför en Vinci Hair SMP-behandling (SMP är en förkortning av Scalp Micro Pigmentation, alltså mikropigmentering av hjässa/skalp) är det inte bara fråga om att applicera färg på huden, utan metoden kräver kreativitet, ett konstnärligt öga och specialutvecklade pigment för att ge resultat som ser fullkomligt naturliga ut. Våra skickliga SMP-medarbetare genomgår kontinuerligt vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda resultat i världsklass. Med sin expertkunskap har de den nödvändiga spetskompetensen för att med lyckade resultat sätta in permanenta mikropigment i överhuden som efterliknar hårväxt.

De senaste åren har allt fler kliniker börjat utföra SMP-behandlingar som en del av sitt utbud, men med Vinci kan du vara trygg i att du behandlas av professionella och kompetenta experter med mångårig erfarenhet av metoden. På våra kliniker världen över har vi utfört tiotusentals SMP-behandlingar. Vi driver på utvecklingen av tekniken för att säkerställa att vi enbart ger våra klienter bästa möjliga resultat.

Mikropigmentering av hjässan är en högteknologisk behandling som enbart bör utföras av tekniskt kunniga, gediget utbildade yrkespersoner med specialistkunskap inom SMP – att låta kosmetiska eller icke-medicinska kliniker utföra behandlingen innebär en stor risk.

Vi är stolta över kvalitén på de SMP-behandlingar vi erbjuder. Våra kvalificerade medarbetare med sina konstnärliga blickar för hur man perfekt efterliknar en rakad skalle har gjort Vinci Hair Clinic till marknadsledare och pionjärer i utvecklingen av metoden. Det bästa beviset på vår expertkunskap kommer från de många patienter som varit villiga att dela sina erfarenheter med andra – inte bara i fråga om den konstnärligt skickliga behandling de har fått, utan även om helhetsupplevelsen av att behandlas på någon av våra kliniker.

Liksom alla andra kosmetiska behandlingar är SMP inte nödvändigtvis ett passande alternativ för alla som lider av långt framskridet håravfall. Vi lägger mycket stor vikt vid rådgivningsprocessen innan vi åtar oss att utföra en behandling. Vårt team med SMP-tekniker är gediget utbildat för att guida dig genom processen och ge dig detaljerad information om hur behandlingen utförs och vilka resultat som kan förväntas, och huruvida dessa motsvarar din målbild.