FUE-hårtransplantation

Vincis hårtransplantationer enligt FUE-metoden använder sig av den senaste tekniken för med goda resultat förflytta individuella hårsäckar från givarområdet och placera dem i mottagarområdet. Det implanterade håret fortsätter därefter att växa på vanligt sätt, med ett fullkomligt naturligt utseende. FUE är en minimalt invasiv teknik: metoden lämnar knappt några spår och ger därmed klienter möjlighet att ha kort eller rakad frisyr.

FUE-hårtransplantationer utförs under lokalbedövning och vållar patienten vanligtvis väldigt lite obehag, även under längre sessioner. Metoden kräver inga stygn och återhämtningen går snabbt, så att individen kan återgå till sitt vanliga liv med så lite obekvämlighet som möjligt.

Eduardo Before 1

Eduardo After 2

Fördelar med Vinci Hair Clinics FUE-hårtransplantationer

  • På grund av framsteg i hur FUE-tekniken utförs kan implanteringen ske under längre sessioner med högre effektivitet
  • En stygnfri transplantation gör att återhämtningen går snabbare
  • Resultat som ser ut som ditt naturligt växande hår
  • Lokalbedövningen minimerar obehag under transplantationen
  • Okomplicerad eftervård
  • Snabb återhämtning, du kan snabbt återgå till din dagliga rutin

Om du vill veta mer, använd formuläret på sidan för att att boka en gratis rådgivningssession. För mer information om FUE och för att hitta en klinik nära dig, klicka på en av länkarna nedan:

Hårtransplantation enligt FUE-metoden i Storbritannien

Med ett flertal kliniker över hela Storbritannien, från Harley Street i London till städerna Birmingham, Glasgow och Manchester, erbjuder vi rådgivning och behandlingar för att ge dig allt ditt hår tillbaka.

Våra kliniker i Spanien erbjuder förstklassiga behandlingar med ett flerspråkigt team som står redo att hjälpa dig, alltid med fokus på bästa möjliga resultat och ditt välbefinnande. Det gäller även våra andra kliniker i Europa, Latinamerika, Brasilien och Nordamerika.