En behandling som på senaste tiden har blivit mer efterfrågad av många män är möjligheten att förstärka deras skägg och mustasch genom ett kirurgiskt ingrepp, en så kallas skäggtransplantation.

En skäggtransplantation är en förlängning av en vanlig traditionell transplantation och den kan användas för att återuppbygga och förstärka områden där man har börjat tappa hår eller där man känner att man behöver fylla ut, dessa områden kan vara mustasch och skägg. Detta är en förfinad procedur och man använder hår från andra ställen på kroppen för den här typen av behandling.

’Jag hade kala områden där mitt skägg skulle vara, och efter en konsultation med Vinci Hair Clinic i Sao Paulo så beslutade jag mig för den här typen av behandling. Efter en small FUE hårtransplantation så fanns det inga ärr i ansiktet och efter 4 månader så hade håret växt ut och som ni kan se, så ser hårtransplantationen fantastisk ut.’ – Skäggtransplantation patienten Michael, London

Vinci Hair Clinic är experter på skäggtransplantationer, och har utfört hundratals behandlingar av den här typen och alla har givet ett naturligt utseende. Även om behandlingen har likheter med en traditionell hårtransplantation, så kräver den här otroligt skicklighet och koncentration när man placerar ut hårsäckarna, annars finns risken att man misslyckas med att få ett naturligt utseende och att det nya skägget inte sker attraktivt ut.

Även om ditt skägg från början såg fint ut eller om du inte hade något skägg tidigare, så kommer det nya håret att ge dig ett permanent resultat. Du kan behandla det nya skägget precis som vanligt då du kan raka dig regelbundet, timma det kort eller göra det du önskar.

Vinci Hair Clinic erbjuden den här behandlingen på våra kliniker I Storbritannien, Spanien, Dubai och Brasilien. Så vänligen kontakta oss idag för en kostnadsfri, konsultation utan köpkrav om du vill få ett 100% naturlig skägg genom att genomgå en skäggtransplantation.