I genomsnitt, tar en hårtransplantation ungefär 12 månader för att växa in helt, men de första resultaten kan man se tidigare. Det är naturligt att patienter blir ivriga för att se deras resultat så fort som möjligt samt få de bästa resultaten.

Genom att sätta de högsta standarderna i våra operationer, så får Vinci Hair Clinic fantastiska resultat, dock är det också viktigt att ta hand om sig själv på ett bra sätt efter operationen. Det spelar ingen roll hur bra en hårtransplantation är, om man inte har bra vård efter operationen så kan det förlänga tiden för att håret skall växa in, och i värsta fall så kan det förändra slutresultatet.

Vinci Hair Clinic’s bästa dematologiska och kirurgiska experter har utvecklat ett efter-operationen kit med produkter som vårdar ditt hår på det bästa sätt efter en operation. Den är baserad på många fall inom hårtransplantation och flera årtionden av erfarenhet. Vi testade vårat kit i våra Brasilianska kliniker över 24 månader med mer än 324 deltagare. Resultaten var förvånande och kunder fick en mycket snabbare hårväxt jämfört med tidigare resultat. Kunderna som undergått en hårtransplantation samt använt vårat kit har under deras kontroll efter 3 månader fått betydligt bättre resultat än de som inte använt vårat kit. Under kontroll efter 6 månader hade många fått 90% av sitt slutresultat.

I Vinci Hair Clinic efter-operationen kit ingår

  1. Efter-operationen schampo – Vinci Hair Clinic efter-operationen schampo innehåller d-pantenol för att främja läkning och återfukta hårbotten. För att stimulera hårtillväxt används ketoconazol samt biotin. Schampot rengör håret och hårbotten varsamt medan den hjälper läkningsprocessen.
  2. Efter-operationen spray – Vinci Hair Clinic efter-operationen spray innehåller termalvatten för återfuktning av hårbotten och för att minimera flagor samt sårskorpor. Det hjälper till att hålla det behandlade området rent och fuktigt, sprayen kan förvaras i kylen för en kylande och lugnande känsla vid använding.
  3. Håråterhämtningsskum – Vinvi Hair Clinic håråterhämtningsskum innehåller baicapil, minoxidil, kopparpeptider och andra tillväxtfaktorer i exakta proportioner för att stimulera hårväxt och minimera risken för en plötslig förlust av hår efter operationen. Den innehåller också ketaconazol för att främja tillståndet av hårbotten.
  4. Läkande olja – Vinci Hair Clinic läkande olja innehåller vitamin A och vitamin E för att stödja läkning, pantenol som näring till hårbotten och mandelolja för att bibehålla mjukheten i hårbotten. Den hjälper hårbotten att förbli fuktig och minskar risken för bildning av sårskorpor.
  5. Vitruvianska tillskottet – Vinci Hair Clinic vitruvianska tillskottet innehåller and blandning av vitaminer, mineraler och växtextrakter för att stödja hälsosam hårväxt. De näringsrika kapslarna hjälper att förbättra läkning och hårets tillväxt och ett allmänt bra tillstånd medan de förbättrar de allmänna resultaten från hårtransplantationen.
  6. Komfortkudden – Komfortkudden är designad för att säkertsälla en ökad komfort under de första dagarna efter operationen samt även resten av tiden efter operationen genom att lyfta upp huvudet lite för att förhindra irritation i området där operationen var gjord.
  7. Kylklamp – Kylklampen är designad för att appliceras på pannan för att förhindra och minimera svullnad efter operationen. Förminskning av inflammation stödjer läkninsprocessen och minskar tiden för att återvända till vardagliga aktiviteter.

Efter-operation kitet är inte obligatoriskt och är tillgänglig i våra kliniker. Kontakta din närmsta Vinci Hair Clinic för mer information.