Att tappa håret på ögonbrynen kan påverka ditt utseende dramatiskt och lämna djupa psykologiska spår. Vinci Hair Clinic erbjuder en lösning för att återställa förlorat hår på ögonbrynen och ge våra patienter sitt självförtroende tillbaka.

En ögonbrynstransplantation på Vinci flyttar genetiskt starkt hår till ögonbrynsområdet för att forma nya ögonbryn eller återställa de delar av ögonbrynen som drabbats av håravfall. Med detta naturligt växande hår återfår patienten sitt ansiktes naturliga utseende och sitt självförtroende.

Håravfall på ögonbrynen kan drabba både män och kvinnor. Det kan röra sig om allt från ett milt håravfall som lett till uttunning eller små hårlösa fläckar till ett fullständigt håravfall där ögonbrynen helt förlorats. På Vinci Hair Clinic kan vi omforma ögonbrynen, höja hårtätheten på dem eller skapa helt nya, oavsett om du är man eller kvinna.

Eyebrow Transplant for Men

Efter att ha lidit av dålig hårväxt på mina ögonbryn under flera år bestämde jag mig för att få en ögonbrynstransplantation gjord. Jag upptäckte Vinci Hair Clinic och efter en rådgivningssession bestämde vi ett datum för min behandling. Jag är så nöjd med resultatet! Ögontransplantationsklient Anthony, London

Hår tas från ett passande givarområde (vanligtvis genom en liten FUE-behandling) och transplanteras till ögonbrynsområdet för att skapa ögonbryn med fullständigt naturligt utseende.

Denna behandling kan:

  • Omforma och förfina ögonbrynens utseende
  • Återställa ögonbrynshår som noppats alltför intensivt
  • Ersätta hår som tappats på grund av genetiska sjukdomar, såsom vissa former av alopeci

Vårt skickliga medicinska team för behandling av håravfall har den nödvändiga expertkunskapen för att i sina transplantationer kunna efterlikna dina hårs naturliga riktning och vinkel och återskapa ögonbryn som växer livet ut. Transplantationen utförs under lokalbedövning. Till en början går de förflyttade håren in i en vilofas, men efter tre till fyra månader börjar de växa, även om det i vissa fall kan dröja upp till tolv månader innan du ser det slutgiltiga resultatet. Resultaten är permanenta och ser naturliga ut, eftersom håren har anpassats till det redan existerande håret på ögonbrynen. Vinci Hair Clinic utför hårtransplantationer på alla våra kliniker världen över.

För mer information eller för att boka in en personlig rådgivningssession kan du kontakta oss med hjälp av formuläret på höger sida. Du kan också gå in på vår kontaktsida och leta upp telefonnumret till din närmaste klinik eller påbörja din rådgivning online.

Kontakta Vinci idag för att få gratis rådgivning.

Få alla dina frågor om Vincis olika hårbehandlingsmetoder besvarade. Ta reda på hur du kan få ditt hår tillbaka med en av Vincis behandlingar mot hårförlust.