En Vinci-hårtransplantation är ett öppenvårdsingrepp som utförs på en av våra specialiserade kliniker eller något av våra sjukhus världen över. Ingreppet består i att hår förflyttas från en plats på kroppen till en del av huden som är utan hår eller där håret håller på att tunnas ut. Nuförtiden finns det många olika sorters hårtransplantationer, men de två vanligaste metoderna är FUE (Follicular Unit Extraction) och FUT (Follicular Unit Transplant).

Skillnaden mellan dessa två metoder ligger i hur hårsäckarna, även kallade FUs (Follicular Units), förflyttas. FUT innebär att en tunn remsa hår tas bort från huden ur vilken hårsäckar separeras och förbereds för att sedan implanteras. Vid en FUE-transplantation använder man instället en liten cylinder för att ta upp enskilda hårsäckar som sedan kontrolleras och prepareras inför omplantering.

Vinci Hair Clinic erbjuder dig hårtransplantationer enligt alla de marknadsledande teknikerna:

Vincis hårtransplantationer enligt FUE-metoden

Vincis hårtransplantationer enligt FUE-metoden
Vincis hårtransplantationer enligt FUE-metoden använder sig av den senaste tekniken för med goda resultat förflytta individuella hårsäckar från givarområdet och placera dem i mottagarområdet. Det implanterade håret fortsätter därefter att växa på vanligt sätt, med ett fullkomligt naturligt utseende.

Läs Mer

Vincis hårtransplantationer enligt FUT-metoden

Vincis hårtransplantationer enligt FUT-metoden
En hårtransplantation enligt FUT-tekniken utförs alltid på en dag, oavsett hur mycket hår som ska transplanteras. En remsa hår isoleras från huvudets baksida och dess sidor, där håret är genetiskt starkt nog för att inte drabbas av framtida hårförlust.

Läs Mer

Vinci Max™ Hårtransplantation

Vinci Max™ Hårtransplantation
Om ditt håravfall är allvarligt så kan det vara så att det inte går att få det önskade resultatet med endast en behandling: och flera framtida behandlingar kan då behövas för att man ska få det önskade resultatet av ett hårbeklätt huvud.

Läs Mer

Ögonbrynstransplantation

Ögonbrynstransplantation
Håravfall på ögonbrynen kan drabba både män och kvinnor. Det kan röra sig om allt från ett milt håravfall som lett till uttunning eller små hårlösa fläckar till ett fullständigt håravfall där ögonbrynen helt förlorats.

Läs Mer

Skäggtransplantation

Skäggtransplantation
En behandling som på senaste tiden har blivit mer efterfrågad av många män är möjligheten att förstärka deras skägg och mustasch genom ett kirurgiskt ingrepp, en så kallas skäggtransplantation.

Läs Mer

Kroppshårstransplantation

Kroppshårstransplantation
En kroppshårstransplantation kan anpassas för att hjälpa två specifika området av håravfall: antingen för att förbättra täckningen eller tjockheten på behåringen på vissa delar av kroppen såsom bröstet, eller för att förstora ett område som senare ska användas för att ta hår från för en traditionell hårtransplantation.

Läs Mer

Att få professionell rådgivning är det första steget till att fatta ett beslut om att återfå ditt hår. Efter behandlingen tycker många att de borde ha kontaktat oss tidigare angående sina problem.

För mer information, kontakta din närmsta Vinci Hair Clinic. Du kan få dina frågor besvarade över telefon eller använda vårt enkla kontaktformulär för att boka ett gratis rådgivningsmöte med en av våra specialister som hjälper dig fatta beslut om huruvida en MSP-behandling är rätt alternativ  för dig.

Kontakta Vinci idag för att få gratis rådgivning

Få alla dina frågor om Vincis olika hårbehandlingsmetoder besvarade. Ta reda på hur du kan få ditt hår tillbaka med en av Vincis behandlingar mot hårförlust.