Skulle du vilja få ett tjockare, starkare och vackrare hår utan ett ingrepp?

Är du intresserad av att bibehålla ditt hår och växa ut ditt förtunnade hår till sitt forna, hälsosamma jag?

Alomesa® Mesotherapy

Vinci Hair Clinic Alomesa® Mesotherapy är en effektiv icke-kirurgisk behandling mot håravfall som kan förbättra tjockleken och kvaliteten av ett tunt, trist hår.

Traditionell mesoterapi har använts i flera tiotals år för ansiktsförnying, viktminskning, minskning av celluliter och behandlingar av andra lokaliserade problem. Experter inom håravfall har också märkt av dess fördelar i och med att behandlingen appliceras direkt på det utsatta området för den högsta effektiviteten.

Alomesa® Mesotherapy kombinerar traditionella tekniker av mesoterapi med de mest avancerade medicinerna och vitaminerna mot håravfall.

Alomesa Mesotherapy

Under behandlingen så injiceras en liten mängd av vår Alomesa® Mesotherapy-formula i hårbotten. Orala mediciner måste passera matsmältningssystemet innan de absorberas i blodflödet men mesoterapi-formulan hamnar direkt i hårsäckarna. Denna metod förstärker effekterna av formulan och kan tillföra bättre resultat än vad orala eller medicinska lösningar kan på egen hand.

Alomesa® Mesotherapy kan användas för att behandla män och kvinnor med ett förtunnande hår, fläckvist håravfall och håravfall som orsakas av ärftliga åkommor eller hormoner. Det är också populärt hos personer som helt enkelt vill uppnå ett tjockare, starkare och hälsosammare hår.

alomesa-therapy-before-and-after-01

Vinci Alomesa® Mesotherapy FAQ

Är Vinci Alomesa® Mesotherapy-behandlingen säker?

Ja, Vinci Alomesa® Mesotherapy är 100% säker och det är sällan som patienter upplever någon slags bieffekt från den. Vi använder bara vår egna patentsökande formula av FDA-godkända mediciner, naturliga vitaminer och örter. Formulan har skapats av experterna hos Vinci Hair Clinic som har flera års erfarenhet inom håravfall och hårrestaurering.

Är behandlingen smärtsam?

Vissa patienter upplever ett visst obehag men behandlingen är inte smärtsam. Vi minimerar obehag genom att tillföra en mild lokalbedövning med Alomesa®-lösningen.

Hur snabbt kan jag förvänta mig resultat efter behandlingen?

Resultaten från alla slags hårrestaureringar varierar alltid mellan olika individer men i de flesta fallen så tar det upp till 2-3 månader innan de märks av. Trots att vissa patienter har rapporterat goda resultat inom några veckor efter att ha påbörjat behandlingen så är det bättre att tillåta 3-6 månader innan den behandlingens effekt har börjat avancera helt.

Kommer jag att behöva ta mediciner hemma?

Enligt oss så uppnås de bästa resultaten genom att kombinera Alomesa® Mesotherapy med medicinering men det är ett individuellt val och inte obligatoriskt. För de patienter som vill prova kombinationen av medicin och mesoterapi så kan Vincis tekniker receptbelägga ut alla nödvändiga mediciner baserat på typen av håravfall, ålder och kön på den behandlade patienten.

Kan behandlingen användas i samband med PRP och håravfallsmedicinering?

Ja, din behandlingsplan kan rekommendera PRP eller medicinering som en del av din Alomesa therapy®, fråga din Vinci Hair Clinic- konsult för mer information.

Var man kan få tag på Alomesa® Mesotherapy mot håravfall

Du kan få tag på Alomesa® Mesotherapy i de flesta Vinci Hair Clinic- lokalerna och vissa dotterbolag jorden runt. Kontakta din närmsta klinik för fler detaljer: