Vinci Hair Clinic Maxogaine är en håråterställningsmedicin för behandling av manlig och kvinnlig androgenetisk alopeci. Den innehåller FDA-godkända ämnen som minoxidil och azelainsyra för att förhindra hårförlust och stimulera hårväxt.

Vinci Hair Clinics experter har utvecklat Maxogaine för att erbjuda en säker, praktiskt samt effektiv behandling för manlig och kvinnlig hårförlust.

  • FDA godkänd medicinsk behandling för män och kvinnor med androgenetisk alopeci*
  • 25% till 50% starkare än receptfri minoxidil/Rogaine
  • Synergi av en starkare minoxidil och azelainsyra ger större och snabbare resultat
  • Kan stabilisera hårförlust, förhindra dess utveckling och tillväxt av små och svaga hårstrån
  • Oparfymerad, snabbtorkande, icke-irriterande formel
  • Kan användas i kombination med andra håråterställningsbehandlingar för att förbättra allmänna resultat
  • Droppflaska tillåter en enkel dosering och applicering till hårbotten

*Maxogaine är tillgänglig i två styrkor: Maxogaine Forte (minoxidil 6%, azelainsyra 3%) och Maxogaine (minoxidil 3%, azelainsyra 1%). Maxogaine Forte används oftast för att behandla män, och i vissa fall kvinnor, medan Maxogaine oftast används för att behandla kvinnor. Vinci Hair Clinics experter kan hjälpa dig bestämma vilken styrka av Maxogaine som är bäst för just dina individuella behov och dina mål inom håråterställning.

Hur fungerar Maxogaine?

Maxogaine innehåller de verksamma ämnena minoxidil och azelainsyra. Den appliceras direkt till hårbotten för att stimulera hårsäckarna, främja hårväxt och stoppa utvecklingen av kvinnlig och manlig hårförlust. Personer som lider av androgenetisk alopeci samt använder Maxogaine eller Maxogaine Forte varje dag har sett en stor förbättring i deras tillstånd och har suttit stopp för deras oroligheter om sin hårförlust.

Varför är Vinci Hair Clinics Maxogaine mer effektiv än Minoxidil eller Rogaine?

Vinci Hair Clinic har använd kombinationen av minoxidil och azelainsyra i manga år. Patientundersökningar visar att 94% av Maxogaine användare* bekräftade ett bättre resultat än resultaten från enbart minoxidil behandling. Detta gör Maxogaine till den mest effektiva aktuella lösningen tillgänglig för behandling av hårförlust.

*Vinci Hair Clinic, 2016

Minoxidil

Minoxidil har blivit godkänd av FDA för behandling av hårförlust i över 20 år och har varit den mest använda medicin vid bekämpning av hårförlust. Det var den första FDA godkända medicinen mot hårförlust för män och kvinnor. Minoxidil vidgar blodkärl i hårbotten, vilket förbättrar flödet av syre, blod och andra näringsämnen till hårsäckarna vilket är grundläggande viktigt för ett friskt hår och hårbotten. Detta betyder att i friskare hårsäckar produceras tjockare och längre hårstrån.

Azelainsyra

Azelainsyra används för att behandla olika hud och hårbottentillstånd. Den minskar inflammation och hjälper hårbotten att tillhålla sitt optimala tillstånd. Azelainsyra hjälper också till att förhindra produktionen av 5-alfa-reduktas vilket betyder en lägre nivå av Dihydrotestosteron (DHT). Ända sen DHT blev starkt kopplat med androgenetisk alopeci i båda män och kvinnor, så har applicering av azelainsyra till hårbotten hjälpt att stoppa utvecklingen av hårförlust och istället främja hårväxt. Den har också hjälpt till att behandla inflammation vilket kan påverka hårförlusten på ett negativt sätt.

Kan Maxogaine användas med andra behandlingar för håråterställning?

Maxogaine är kompatibel med andra behandlingar för håråterställning såsom FUE och FUT hårtransplantationer. Vincis läkare brukar rekommendera att kombinera med andra behandlingar för att få ett bättre allmänt resultat.

Maxogaine kan också användas med Vinci LLLT Laser Cap och Vitruvian Line vitamin samt mineral kosttillskott. Den är tillgänglig med dessa andra håråterställningsprodukter i Vincis Prevention Stimulation Pack (VPSP). Paketet passar för alla som vill upprätthålla och återställa deras hår och är tillgänglig exklusivt från Vinci Hair Clinic.

Vart kan man köpa Vinci Hair Clinic Maxogaine (Minoxidil & Azelainsyra)

Du kan beställa Maxogaine exklusivt från Vinci Hair Clinic kliniker och våran webbaffär. För att göra det ännu bekvämare kan du fråga efter en prenumeration för att få din Maxogaine till en address som du väljer.

 Mer information om Maxogaine & Håråterställningsbehandlingar

Om du vill ha mer information om hur Maxogaine kan hjälpa hårförlust eller för att veta mer om andra håråterställningsbehandlingar, boka en gratis konsultation hos din lokala Vinci Hair Clinic.