• Det mest kompletta diettillskottet som är designat till att främja hårväxt
 • Innehåller mikronäringsämnen och naturliga extrakt som vårdar ditt hår och reducerar produktionen av DHT
 • Lämpligt för både män och kvinnor
 • Lagom dosering – en tablett om dagen
 • Utvecklat av och tillgängligt hos endast Vinci Hair Clinic

Vinci Vitruvian Line Vitamins

Vinci Hair Clinics Vitruvian Line Diettillskott är en komplett blandning av vitaminer, mineraler och växtextrakt som har utvecklats för att främja hårväxt och hjälpa i kampen mot håravfall. Med endast en tablett per dag så erbjuder Vitruvian Line ett simpelt sätt för din kropp att få i sig alla de mikronäringsämnen som krävs för att kunna producera ett hälsosamt hår. Vitruvian Lines vitaminer passar både män och kvinnor som vill förstärka sitt hårs kvalitet, främja en snabbare hårväxt och minimera håravfall.

Varför Vi Utvecklade Vitruvian Line För Att Främja Hårväxt

Hos Vinci Hair Clinic så är vi passionerade till att kunna erbjuda de bästa och mest avancerade behandlingarna mot håravfall för både män och kvinnor. Våra specialister inom hårrestaurering har dedikerat flera år av undersökning för att kunna utveckla det exklusiva diettillskottet Vinci Hair Clinics Vitruvian Line. Som det mest innefattande diettillskottet som främjar hårväxt och beskrivs som ”steroiden för hårväxt”, fungerar Vitruvian Line dubbelt så bra när det kommer till att förbättra ditt hårs kvalitet.
Våra specialister har identifierad de huvudvitaminer, mineraler och naturliga extrakt som många människors dieter saknar, och förstår att näringsbrist kan länkas med en långsam hårväxt, tunt hår och en försämrad kvalitet. Vi har också valt ut ingredienser som naturligt hjälper att blockera framställningen av DHT; en hormon som orsakar håravfall. Varje komponent i Vitruvian Lines tabletter har valts ut för en bevisad effektivitet. Att använda Vitruvian Line kan också ha en positiv effekt på din allmänna hälsa och ditt välmående då näringsämnena förgyller många andra viktiga roller i kroppen.

Hur Vitruvian Line Diettillskott Främjar Hårväxt

Målet med Vinci Hair Clinics Vitruvian Line Diettillskott är att förse din kropp med allt som den behöver för att kunna producera ett hälsosamt hår, medan det hjälper att blockera tillverkningen av DHT.

 • A-Vitamin främjar en god blodcirkulation och spelar en viktig roll i hårväxt
 • B1, B2, Niacinamide (B3) och B6-vitaminer främjar hårväxt och kan fungera med zink för att försvåra tillverkningen av DHT
 • Zink är ett mineral som stärker hårsäckarna och kan hjälpa att balansera hormonnivåerna i och med att stoppa tillverkningen av DHT
 • Folsyra främjar en hälsosam hårväxt och ingår i tillverkningen av röda blodkroppar, vilka tillför syre och näring till hårsäcken
 • Biotin hjälper med att vårda håret, vilket resulterar i ett tjockare och hälsosammare hår
 • Pantotensyra ingår i absorberingen av näring till kroppen och försäkrar att hårsäcken får den näring som behövs för en hälsosam hårväxt
 • Kaliumbitartrat gör håret mindre bräckligt och avbrytbart, medan det förstärker effekten av Inositol
 • Inositol förhindrar håravfall och kan reducera hudåkommor som kan leda till håravfall
 • Koppar är ett mineral som hjälper till att hålla hår och hårbottnar hälsosamma
 • Kiseldioxid förbättrar hårets struktur och samarbetar med kalcium och magnesium för hormonbalansen i kroppen
 • Kalcium är ett mineral som används av kroppen för tillverkningen av keratin; proteinet som utgör hårets struktur
 • MSM hjälper att förstärka keratinet och kollagenproduktionen för ny hårväxt
 • PABA och L-Cysteine är aminosyror som ingår i produktionen av nya hårceller
 • Ginkgo Biloba lövextrakt ökar blodcirkulationen och stimulerar hårväxten
 • Saw Palmetto fruktextrakt kan öka numret av hårstrån och motverka produktionen av DHT
 • Pygeum Africanum barkextrakt hjälper kroppen att styra hormonerna i kroppen
 • Grönt te lövextrakt innefattar antioxidanter som kan hjälpa att reducera effekterna av stress, vilka kan bidra till håravfall
 • Vindruvskärnextrakt förhindrar produktionen av DHT och stimulerar hårsäckarna

Vitruvian LineVitruvian Line Diettillskott FAQ

Vem kan tjäna på att ta Vitruvian Line Diettillskott?

Vinci Hair Clinics Vitruvian Line Diettillskott passar både män och kvinnor. Specialistblandningen av olika näringstillskott är skapad för en tjockare, hälsosammare hårväxt. Vi rekommendera Vitruvian Lines vitaminer till alla som vill förbättra kvaliteten på sitt hår och ta tag i att förhindra håravfall. Är Vitruvian Line ett tillskott som endast passar personer som har drabbats av håravfall? Nej – Vitruvian Line kan tas av alla som generellt sätt vill förbättra kvaliteten på sitt hår och främja en hälsosam hårväxt.

Kan Vitruvian Line kan användas på sidan av andra typer av hårrestaureringar?

Ja, Vitruvian Line Diettillskott kan användas samtidigt som vissa slags hårrestaureringar och kan till och med förbättra deras resultat.
Vinci Hair Clinic erbjuder en rad olika icke-kirurgiska och kirurgiska behandlingar mot håravfall, såsom Laserkepsen, PRP-terapi, Micropigmentation i hårbotten och FUE/FUT-hårtransplantationer. Vi rekommenderar att du söker rådgivning hos våra experter för att diskutera vilken av dessa behandlingar som passar dig bäst och hur de kan kombineras med Vitruvian Line.

Kan Vitruvian Line Diettillskott tas samtidigt som mediciner?

Vitruvian Line Diettillskott innehåller naturliga ingredienser och är designat till att kunna erbjuda ett säkert sätt att föröka ditt intag av viktiga näringstillskott. Som med alla slags diettillskott så bör du dock rådfråga med din doktor innan du börjar att använda Vitruvian Line.

Var kan jag köpa Vitruvian Line Diettillskott?

Vitruvian Lines vitaminer och mineraler för hårväxt kan exklusivt köpas från Vinci Hair Clinic.

Om du letar efter sätt att främja en hälsosam hårväxt på eller att kämpa emot håravfall så kan Vinci Hair Clinics Vitruvian Line Diettillskott hjälpa dig. För mer information om tillskottet, råd om håravfall eller någon av Vinci Hair Clinics andra slags hårrestaureringar, var vänlig att kontakta oss genom email eller att fylla i vårt kontaktformulär. Vi är dedikerade till att erbjuda hållbara lösningar till manligt och kvinnligt håravfall och att hitta den rätta behandlingen som passar dig och dina mål inom att återställa ditt hår.